KAPSZULÁK

Kapszulák

Kapszulák

(Kattintson az Önt érdeklő termék képére vagy nevére!)

 

 

BorelissPro-Méregtelenítő, tisztító

 

BorelissPro-Méregtelenítő, tisztító

Stimulálja az immunrendszert és mérsékli a kullancs-csípések tünetei. A BorelissPro étrend-kiegészítő a fenolvegyületek, a klorogénsav, az iridoidok és alkaloidok kiváló forrása.
A BorelissPro az összetevők optimális arányának, valamint az innovatív antioxidáns-formula hozzáadásának köszönhetően fokozott hatékonyságú, teljesen természetes étrend-kiegészítő készítmény.

 

 

Cardiol - Szívre

 

ProCardiol - Szívre

Támogatja a szív teljesítményét, védi az ereket, és szabályozza a koleszterinszintet, segít fenntar-tani a szívizom, a véredények és a vénák optimális állapotát. Optimális állapotban tartja a szívizomzatot, az artériákat és a vénákat. Gazdag forrása mindazon természetes anyagok-nak, amelyek védik az egész keringési rendszert. Miközben támogatja a szív teljesítményét, védi az ereket és szabályozza a koleszterinszintet, segít fenntar-tani a szívizom, a véredények és a vénák optimális állapotát.

Cholterol - Koleszterinre

 

ProCholterol - Koleszterinre

A ProCholterol étrend-kiegészítő természetes anyagok gazdag forrása, amelyek segítenek a koleszterinszint szabályozásában és egészséges szinten tartá-sában. Támogatja a szív és érrendszert, az ereket és a szívet. Pótolhatatlan segítség azoknak, akik a szívbetegségek valamelyik formájában szenved-nek. A lipidszintek szabályozása révén hozzájárul a zsírbontó folyamatokhoz és csökkenti az érfalakban történő lipid lerakó-dását.

Deacid - Lúgosító

 

ProDeacid - Lúgosító

Helyreállítja a sav-bázis egyensúlyt és eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat.

A ProDeacid étrend-kiegészítő gazdag vitaminokban, mikro -és makroelemekben, amelyek a test megfelelő működéséhez szükséges. A méretelenítés folyamatát segíti elő, regenerálja a testet, és megvédi a szervezetet a túlzottan magas toxin szinthez kapcsolódó patológiás változások ellen.

 

Migren - Migrén

 

ProImmuno - COVID-19 ellen

A ProImmuno® egy gondosan kiválogatott természetes összetevőkből a szinergia elveivel megegyező módon megkomponált egyedi összetételű termék. Számos tudományos publikációban és klinikai vizsgálatban bizonyították több felhasznált alapanyag hatását. A tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a ProImmuno® alkotóelemei közvetlen támogatást nyújthatnak a szervezetnek a vírusos (beleértve a SARS-CoV-2 vírust is) és a bakteriális fertőzések elleni küzdelemben. A fertőzésekkel együtt járó gyulladások elleni harcban is támogathatják a szervezetet.

Migren - Migrén

 

ProMigren - A migrén ellen

Hatékonyan küzd a rendkívül bosszantó fejfájásokkal, eltávolítja a migrén tüneteit és ismeretlen eredetű fájdalom okait, ideértve a foto- és fonofóbiát, támogatja az idegrendszert, eltávolítja az idegfeszültséget, megnyugtatja a szervezetet.

Segíti csökkenteni a zajérzékeny-séget és hozzájárul az émelygés kiküszöböléséhez, valamint biztosítja az optimális ellenállást a negatív külső tényezőkkel szemben.

Segíti növelni a szerotonin és a dopamin koncentrációját az agyban.

 

Optical - Szemvitamin

 

ProOptical - Szemvitamin

A legfontosabb érzék számunkra a látás. A termék egy kétfázisú, módosított kapszulában elő-állított készítmény, amelynek összetevői hosszan felszívódóan fejtik ki hatásuk. Az innovatív, kétfázisú forma két különálló kapszula kombinációja – a külső folyékonyé, valamint a belső szilárd állapotúé.

 

ProRelaxin - Pihentetés

 

ProRelaxin - Idegrendszerre

Támogatja a központi idegrendszer működését, javítja az összes érzék megfelelő működését, eltávolítja a depressziót, visszahozva a vágyat, beleértve a szexet is, megnyugtatja az érzelmeket és a betegségeket a menopauza során, kiküszöböli a menstruáció körüli feszültséget, növeli a szövetek szilárdságát, növeli a stresszállóságot.

ProSelect - Immunerősítő

 

ProSelect - Immunerősítő

Támogatja az immunfunkciókat és antioxidáns hatással is rendelkezik. A ProSelect étrend-kiegészítő polifeno-lokban, oxindol-alkaloidokban, tanninokban, szterinekben és acetogénekben gazdag.

Antioxidáns hatása révén segít eltávolítani a vérből a káros szabadgyököket. Megköti a toxinokat, így támogatja a máj működését.

ProSlimer - Fogyásért

 

ProSlimer - Fogyásért

Hatásos az emésztőrendszer szabályozásában, olyan fiatalító vegyületeket tartalmaz, amelye-ket különösen a normál testsúlyú betegek számára ajánlott, hatékonyan csökkenti a cukor zsírrá alakítását mellékhatások nélkül. Miközben természetesen elveszíti a test-tömegét, feszessé teszi és regenerálja a bőrt, visszaállítja a természetes megjelenését.

ProStik - Csontok, inak

 

ProStik - Csontok, inak

Javítja a mozgásszervi rendszer működését, regenerálja a kötőszövetet, a törések és egyéb sérülések után.

Ellensúlyozza a csontritkuláso-kat, fájdalomcsillapító hatású, ezért fájdalomcsillapító hatású a sebek kezelésére, lassítja az öregedési folyamatokat, erősíti a májat, támogatja az elasztin és a mielin termelést, támogatja az Alzheimer-kór és a sclerosis multiplex kezelését.

 

 

ProSugar - Cukoranyagcsere

 

ProSugar - Cukoranyagcsere

Segíti a vércukorszint szabály-zást és az anyagcserezavarok helyreállítását. Hatékony a cukor anyagcseréjének szabá-lyozásában, a biológiailag aktív vegyületek magas tartalma miatt rendkívül hasznos a II. típusú cukorbetegség tünetei-nek és okainak leküzdésében, szabályozza az inzulintermelést és stabilizálja a vércukorszintet, támogatja a hasnyálmirigy működését.

Elősegíti a koleszterin megfele-lő szintjét, csökkenti az édes-ség iránti vágyat.