ProSELECT

az immunerősítő

Támogatja az immunfunkciókat és antioxidáns hatással is rendelkezik.

ProStik

ProSelect (60 kapszula).

A ProSelect étrend-kiegészítő polifenolokban, oxindol-alkaloidokban, tanninokban, szterinekben és acetogénekben gazdag. Antioxidáns hatása révén segít eltávolítani a vérből a káros szabadgyököket. Megköti a toxinokat, így támogatja a máj működését.

A ProSelect tartalmazza a szabadalmaztatott ProSelect formulát, amely a gondosan kiválasztott összetevők és antioxidáns molekulák gazdag kombinációja Ezáltal támogatja az immunfunkciókat és az idegrendszer működését.

A ProSelect étrendkiegészítő polifenolokban, oxindol-alkaloidokban, tanninokban, szterinekben gazdag. Antioxidáns hatása révén segít eltávolítani a vérből a káros szabadgyököket.

A rákban ismert mindenféle mutagén változás esetén hatékonyan távolítja el a daganatokat a sejtek szintjén, miközben nem teszi lehetővé újak megjelenését, felgyorsítja a szövet regenerálódását a rák és a kemoterápia után, eltávolítja a káros maradékokat a kemoterápiától.

Megköti a toxinokat, profilaxikusan javítja a májműködést, erősíti az immunrendszert, hatékonyan megakadályozza a rák megjelenését, javítja a hangulatot, megakadályozza a különböző típusú fertőzések kialakulását.

Felhasználási javaslat: napi 1-2 kapszula. Az egy napi fogyasztásra ajánlott maximális mennyiséget nem szabad túllépni. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére. A változatos táplálkozás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szervezet megfelelő működése szempontjából.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárt helyen tárolandó.

Ellenjavallatok: Túlérzékenység a termék bármely összetevőjére. Állapotos és szoptató nők nem használhatják.

Az összetevők mennyisége a termékben napi fogyasztás alapján

1 kapszula

2 kapszula

macskakarom kivonat (Uncaria tomentosa)

35 mg

70 mg

graviola kivonat (Annona muricata)

35 mg

70 mg

ProSelect® (levédett képlet alapján előállított antioxidáns szárított gyümölcsök és zöldségek kivonatának különböző arányú felhasználásával)

25 mg

50 mg

reishi gombakivonat (Ganoderma lucidum)

20 mg

40 mg

shiitake gombakivonat (Lentinula edodes)

20 mg

40 mg

sárgabarack mag kivonat (Prunus armeniaca)

12 mg

24 mg

amigdalin

120 μg

240 μg

Összetevők:

macskakarom
Macskakarom kivonat - támogatja az immunrendszert, szabályozza az anyagcserét.
Reishi gomba
Reishi gomba kivonat - segít a fizikai fáradtság elleni küzdelemben, javítja a hangulatot,enyhíti a stressz hatásait, megtartja a szervezet hormon egyensúlyát.
graviola
Graviola kivonat - javítja az immunrendszert, javítja a hangulatot, energiát ad.
shitake gomba
Shitake gomba kivonat - stimulálja az immunrendszert, megfiatalítja a szervezetet, erős antioxidáns, amely lelassítja a bőr öregedési folyamatát.
sárgabarackmag
Sárgabarackmag kivonat (amigdalin / B17-vitamin) - támogatja az immunrendszert, segít felépítenia szervezet természetes védelmi gátját.
 DuoLife
Egyedülálló formula ProSelect®- magas koncentrációjú antioxidánsok, amelyek stimulálják az immunrendszertés támogatják az idegrendszert.

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1-2 havi adag - 1 doboz ára:

9.990.-

 

megrendelés