ProCholterol

a koleszterinre

A ProCholterol étrend-kiegészítő természetes anyagok gazdag forrása, amelyek segítenek a koleszterinszint szabályozásában és egészséges szinten tartásában.

BorelissPro

ProCholterol (60 kapszula).

Támogatja a szív és érrendszert, az ereket és a szívet.

Pótolhatatlan segítség azoknak, akik a szívbetegségek valamelyik formájában szenvednek. A lipidszintek szabályozása révén hozzájárul a zsírbontó folyamatokhoz és csökkenti az érfalakban történő lipid lerakódását.

Hatékony a koleszterin, a trigliceridek szintjének szabályozásában, megszabadulva az atheroscleroticus plakkoktól, csökkenti a rossz koleszterin szintjét, megakadályozza annak lerakódását az erek falában, védi a keringési rendszert és az ereket, javítja a véráramot a központi keringési rendszerben, regenerálja és megújítja az ereket, erős antioxidánsként hat, szabályozza a vérnyomást, növeli a szív hatékonyságát és támogatja a máj munkáját, nagyszerűen kombinálva a ProCardiol-lal.

 

Összetevők:

indiai egres
Indiai egres gyümölcs kivonat - kiválóan erősíti a szívet, természetes antioxidáns, nagy réz-, króm- és cinkforrás.
fokhagyma
Fokhagyma kivonat - szabályozza a koleszterin és a trigliceridek szintjét, megakadályozza a vénák meszesedését, aktiválja a szervezetet.
vörös rizs
Vörös erjesztett rizs - lovasztatinot tartalmaz, amely szabályozza a koleszterin szintézisét, csökkenti a rossz koleszterint, védi a szív és a keringési rendszert.
Jiaogulan
Jiaogulan gyökérkivonat - sok ásványi anyagot tartalmaz, hatékony antioxidáns, növeli a szív- és májfunkciókat.
Béta-szitoszterin
Béta-szitoszterin - szabályozza a koleszterin szintjét és a bél általi felszívódását.
Brahmi
Brahmi kivonat - hatékonyan szabályozza a vér zsírsav-oxidációját, megelőzve a szívbetegségeket.
 DuoLife
A ProCholterol® - az Opuntia ficus-indica növényből kivont védett formula, folsavban gazdag, fontos szerepe van a homocisztein-szint szabályzásában, amely a veszélyes, érelmeszesedést okozó "rossz" LDL koleszterin oxidációjához szükséges aminosav. Hatékonyan szabályozza a lipidek és zsírok anyagcseréjét a szervezetben.

 

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1-2 havi adag - 1 doboz ára:

9.900.-

 

megrendelés