ProDeacid

Helyreállítja a sav-bázis egyensúlyt és eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat.

ProDeacid

ProDeacid (60 kapszula).

A ProDeacid étrend-kiegészítő gazdag vitaminokban, mikro -és makroelemekben, amelyek a test megfelelő működéséhez szükséges. A méretelenítés folyamatát segíti elő, regenerálja a testet, és megvédi a szervezetet a túlzottan magas toxin szinthez kapcsolódó patológiás változások ellen.

Hatékony a szervezet savtalanításában, szabályozza a test pH-ját, tisztítja a toxinoktól és a nehézfémektől, ellátja a test megfelelő működéséhez szükséges könnyen asszimilálódó vitaminokkal, mikro- és makroelemekkel.

Támogatja a regenerációt és védi a szervezetet a kóros változásoktól, amelyek a szervezet túl magas toxintartalmának következményei. Fenntartja az optimális fittséget.

Felhasználási javaslat: napi 1-2 kapszula. Az egy napi fogyasztásra ajánlott maximális mennyiséget nem szabad túllépni. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére. A változatos táplálkozás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szervezet megfelelő működése szempontjából.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárt helyen tárolandó.

Ellenjavallatok: Túlérzékenység a termék bármely összetevőjére. Állapotos és szoptató nők nem használhatják.

Összetevő-tartalom a termék egy napi adagjában

1 kapszula

2 kapszula

közönséges cékla (Beta vulgaris) kivonat

70 mg

140mg

padlizsán (Solanum melongena) kivonat

70 mg

140mg

mangó (Mangifera indica) gyümölcskivonat

60 mg

120 mg

kiwi (Actinidia chinensis Planch) gyümölcskivonat

60 mg

120 mg

ProDeacid® (száraz gyümölcs- és zöldségkivonatok keverékéből nyert titkos antioxidáns formula)

30 mg

60 mg

grépfruit (Citrus paradisi) kivonat

20 mg

40 mg

szőlő (Vitis vinifera) gyümölcskivonat

20 mg

40 mg

kölesmag-kivonat (Panicum miliaceum)

20 mg

40 mg

Összetevők:

cékla
Céklakivonat - erős lúgosító tulajdonságokkal rendelkezik, helyreállítja a lúgos-savas egyensúlyt, eltávolítja a méreganyagokat és a nehézfémeket a szervezetből.
padlizsán
Padlizsánkivonat - helyreállítja a megfelelő pH-értéket, segít megszabadulni a méreganyagoktól, támogatja az emésztést és az anyagcserét.
mangó
Mangógyümölcs kivonat - gazdag C- és B-vitamin-forrás, erősíti immunrendszerünket, hatékonyan harcol a baktériumokkal és a vírusokkal.
kivi
Kiwi kivonat - nagy mennyiségű C, E és B vitamint, valamint mikroelemeket tartalmaz, fokozza a szív hatékonyságát és védi a szabad gyököktől.
grapefruit
Grapefruit-kivonat - erősíti a szervezet immunitását, szabályozza a vérnyomást és a koleszterinszintet, mintegy 800 baktérium- és 100 gombafajt elpusztít.
szőlő
Szőlőkivonat - antioxidálja a szervezetet, növelve ellenállását.
köles
Kölescsíra-kivonat - szabályozza az ideg-, endokrin- és vérkeringési rendszerek működését, B, C, D, E, A és K vitaminok nagyszerű tárolója.
 DuoLife
Az antioxidánsok egyedi formulája a ProDeacid® - szabályozza a szervezet pH-szintjét, hatékonyan megtisztítja a testet a méreganyagoktól.

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

 

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1-2 havi adag - 1 doboz ára:

9.990.-

 

megrendelés