ProCardiol

a szívre és erekre

Támogatja a szív teljesítményét, védi az ereket, és szabályozza a koleszterinszintet, segít fenntartani a szívizom, a véredények és a vénák optimális állapotát.

BorelissPro

ProCardiol (60 kapszula).

Optimális állapotban tartja a szívizomzatot, az artériákat és a vénákat.

A ProCardiol étrend-kiegészítő gazdag forrása mindazon természetes anyagoknak, amelyek védik az egész keringési rendszert. Miközben támogatja a szív teljesítményét, védi az ereket és szabályozza a koleszterinszintet, segít fenntartani a szívizom, a véredények és a vénák optimális állapotát.

Hatékony a szívizom és a koszorúér megfelelő táplálásában, egyidejűleg javítva a munkájukat, eltávolítva a méreganyagokat, rugalmassá téve az ereket, erősítve a szinoatriális csomót és regenerálva a keringési rendszert, védi az ereket, szabályozza a koleszterinszintet és a vérnyomást.

A ProCardiol nem tartalmaz élelmiszertartósítót vagy génmódosított összetevőt.

Felhasználási javaslat: napi 1-2 kapszula. Az egy napi fogyasztásra ajánlott maximális mennyiséget nem szabad túllépni. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére. A változatos táplálkozás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szervezet megfelelő működése szempontjából.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárt helyen tárolandó.

Ellenjavallatok: Túlérzékenység a termék bármely összetevőjére. Állapotos és szoptató nők nem használhatják.

Összetevők:

galagonya
Galagonya kivonat - erősíti a szív működését, szabályozza a vérnyomást és a keringést, növeli a szívizom erősségét.
hibiszkusz
Hibiszkusz virágkivonat - kiváló antocianin- és flavonoid-forrás, biztosítja a szükséges koleszterinszintet és védi a májat.
vörös szőlő
Vörös szőlőbőr kivonat - növeli a jó koleszterin szintjét és korlátozza az oxidációját, szabályozza a cukor anyagcserét.
gránátalma
Gránátalma gyümölcskivonat - gazdag A, B, C és E vitaminokban, valamint linolsavban, amely javítja a szív vérellátásának folyamatát, és amelyet a legerősebb antioxidánsnak tekintenek.
málna
Málna – erősíti az erek falát, korlátozza a lipidek oxidációját, megakadályozza, hogy a koleszterin rétegződjön az artériák falán.
szúrós gyöngyajak
Szúrós gyöngyajak - enyhén csökkenti a vérnyomást, fokozza a szívizom hatékonyságát, védi a szívet és a keringési rendszert.
bajkál csucsóka
Bajkáli csucsóka - antioxidánsokban gazdag, korlátozza az erek nem kívánt változásait, serkenti a mikrocirkulációt.
 DuoLife
Az antioxidánsok egyedi receptje a ProCardiol® - javítja a szívizom hatékonyságát, szabályozza a vérnyomást, erősíti a szívet és az ereket.

 

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1-2 havi adag - 1 doboz ára:

9.990.-

 

megrendelés