ProIMMUNO

a COVID-19 legyőzésére

Az ellenállás új dimenziója a COVID-19 vírus legyőzéséhez.

 

ProImmuno

ProImmuno (60 kapszula).

A DuoLife MEDICAL FORMULA PROIMMUNO® természetes anyagokat és két szabadalmaztatott formulát tartalmazó étrend-kiegészítő, innovatív, késleltetett felszabadulású kapszulákba csomagolva, amelyek javítják a hatóanyagok felszívódását.

A ProImmuno® egy gondosan kiválogatott természetes összetevőkből a szinergia elveivel megegyező módon megkomponált egyedi összetételű termék. Számos tudományos publikációban és klinikai vizsgálatban bizonyították több felhasznált alapanyag hatását. A tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a ProImmuno® alkotóelemei közvetlen támogatást nyújthatnak a szervezetnek a vírusos (beleértve a SARS-CoV-2 vírust is) és a bakteriális fertőzések elleni küzdelemben. A fertőzésekkel együtt járó gyulladások elleni harcban is támogathatják a szervezetet.

Legfontosabb jellemzői:

Támogatja a szervezetet a vírusokkal és gyulladásokkal vívott harcban
A termék gondosan válogatott összetevői támogatják az immunrendszert és a légzőszerveket és így segítik azokat az őszi, téli és tavaszi időszakban jellemző fertőzések, mint például az influenza vagy más vírusos megbetegedések elleni harcot. Segítenek megvédeni a testet, amikor legyengül az immunrendszer, különösen azokban az évszakokban, amelyekben gyakoriak a fertőzések.
Az összetevők magas, klinikailag bizonyított biológiai elérhetősége
Sok gyártó úgy választja ki a termék összetételét, hogy csakis a hatóanyagok mennyiségére koncentrál. A DuoLife-nál az abszorpciós képességük mértéke is hasonló figyelmet kapott. Csak a magas biológiai elérhetőség garantálja a hatékonyságot és az egészségsegítő hatást.
A potenciális vírus proteázgátlók magas tartalma
A tudományos jelentések szerint a vírus elleni proteázgátlók segíthetnek a vírusos megbetegedések, beleértve a koronavírusok, elleni harcban is.
A szabványosított növényi tápanyagok innovatív kombinációja
A nyersanyagok szabványosítása garantálja, hogy minden adag ugyanolyan mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.
Nagy működési hatékonyság
A közvetlen hatása mellette az összetevőknek további egészségfejlesztő tulajdonságaik is vannak. Különösen fontos az antioxidáns hatás, ami segít lecsökkenteni az oxidatív stresszt, illetve segíti az immunrendszer, szív, vérerek és az agy optimális működését. Ha a szervezet általános állapota nem kielégítő, amit a krónikus betegségek is tovább terhelnek, akkor azt sokkal jobban megterhelik a fertőzések, különösen a vírusfertőzések (beleértve a COVID-19 megbetegedést is).
Az összetevők eredete ismert és hatásukat tesztek bizonyítják
A nyersanyag eredete lényeges hatást gyakorol a minőségre. A DuoLife odafigyel arra, hogy a nyersanyagok a legértékesebb típusból és régiókból származzanak, valamint, hogy a hatásukat a legújabb tudományos kutatások is alátámasszák.
Szinergikus hatás
A szinergizmus a tápanyagok egymásra gyakorolt kölcsönhatása, ami lehetővé teszi, hogy maximalizálják a sejtekbe való bejutást, valamint az egyéni hatásukat is erősíti. Azzal, hogy gondoskodtunk az olyan antagonisták kizárásáról, amelyek gátolják az aktív összetevők felszívódását lehetővé vált a biológiai elérhetőség tovább növelése. Azzal, hogy mindkét elv egyszerre került alkalmazásra lehetővé válik az ön számára az abszorpció növelése és a termék teljesítményének optimalizálása.
Saját fejlesztésű formulák
A gazdag, egyedi és szabadalmaztatott összetételbe rejtett innovatív készítmény, amelyet a ® jellel regisztráltak, a DuoLIfe gyártási titka.
Természetes növényi tápanyagok
Minden összetevő 100%-osan természetes. A DuoLife MEDICAL FORMULA PROIMMUNO® termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket vagy tartósítószert. A vállalat hangosan mond nemet a GMO-nak.
100%-osan megbízható
A termék összetevői teljesen megbízhatóak, hitelesítettek és számos klinikai kutatásnak vannak alávetve.
Igen a vegetáriánusoknak
A DuoLife MEDICAL FORMULA PROIMMUNO® termék ideális a vegetáriánusok számára.

A DuoLife MEDICAL FORMULA PROIMMUNO® növényi eredetű összetevőkből, azaz szerves cinkből, valamint széleskörű hatással bíró propolisz kivonatból áll: támogatja a légző- és immunrendszer optimális működését, továbbá támogatja a szervezetet a vírusokkal és gyulladásokkal vívott küzdelemben. Hatóanyag-tartalomra szabványosított nyersanyagok, magas biológiai hozzáférhetőséggel bíró összetevők, szabadalmaztatott módszerrel kinyert kivonat - mindezt azért, hogy a lehető legjobban támogassuk a szervezet optimális állapotát, mely kivételesen fontos a fertőzéseknek kedvező időszakban.

A vírusos fertőzések jelentős egészségügyi problémát jelentenek és a lefolyások nagyban függ a szervezet általános állapotától1-3.

A túlzott munka, a stressz vagy a nem megfelelő étrend esetén a szervezet állapota romlik, ami immunrendszeri károsodást és gyakori fertőzéseket eredményez. Az immunfunkciók az őszi-téli-tavaszi időszakban gyakran le vannak gyengülve, a fertőzések pedig gyakoriabbak.

Ebben az esetben a táplálék-kiegészítő segítheti a megfelelő étrendet, segítve a gyorsabb visszatérést a legjobb állapothoz. Mi több, a fertőzések során a megfelelő étrend-kiegészítés képes támogatni a szervezetet a vírusokkal és baktériumokkal, valamint az azokat kísérő gyulladásokkal vívott küzdelemben.

A ProImmuno® táplálék-kiegészítő támogató készítményként szolgál azoknak, akik:

 • szeretnék a mindennapokban támogatni az immunrendszerüket, különösen az őszi-téli-tavaszi időszakban;
 • csökkent immunitással, visszatérő felső és alsó légúti vírusos és bakteriális fertőzésekkel küzdenek;
 • légúti fertőzéseknek pl. a betöltött munkakörből adódóan különösen ki vannak téve (pl. tanárok, nevelők,
 • egészségügyi alkalmazottak, gyakran sok emberrel érintkező személyek);
 • időskorúak (krónikus betegségek esetén orvossal való konzultációt követően).

A ProImmuno® étrend-kiegészítő értékes bioaktív összetevőket biztosít a szervezetnek. A készítményben megtalálható kvercentin, luteolin, galangin, artepillin C, apigenin és IIA tanszin, valamint a szerves cink a szinergia szabályaira épülve erősíti egymást.

Ennek eredményeképp támogatják a légző- és immunrendszert, amikor egészségesek és amikor fertőzöttek vagyunk egyaránt. Ezen felül az antiodixáns hatásra való tekintettel az étrend-kiegészítőben található polifenolok segítik a szív, a véredények, a tüdő és az olyan szervek optimális működését, amelyeknek a helyes működése hozzájárulhat a súlyos fertőzések megakadályozásához1-3.

Ami fontos - a bioaktív vegyületek érdekében „biológiai háttérként” jelen lévő kivonatok, valamint a szabadalmaztatott foszfolipid formula és az inaktivált Saccharomyces cerevisiae sejtekből készült élesztő mátrix segíti a hatóanyagok optimális biológiai hozzáférhetőségének elérését. >

A ProImmuno® támogatja:

a szervezet ellenállóképességét,
a vírusos és bakteriális fertőzésekkel vívott harcot,
a szervezetet a gyulladás leküzdésében,
a légúti funkciókat,
a szív- és érrendszer működését,
az antioxidációs folyamatokat.

Az étrendkiegészítés javallott időtartama: min. 3 hónap

Egy doboz tartalma rendszeres fogyasztás mellett 1-2 hónap időtartamra elegendő, egy felnőtt számára.

Javasolt adag: naponta 1-2 kapszula.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Ellenjavallat: Figyelem: A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység. Alkalmazása nem javasolt terhes vagy szoptató nők esetében. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére (kiváltására). Az étkezés kiegyensúlyozott módja és az egészséges életmód alapvető fontosságú a test megfelelő működéséhez. Konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével egyidejű depresszió elleni kezelés vagy antikoagulánsok egyidejű szedése esetén.

A termék minőségmegőrzési ideje a csomagoláson található. A minimális eltarthatóság dátuma egyben a gyártási tétel száma is.

Összetevők:

Az összetevők mennyisége a termékben napi fogyasztás alapján   

1 kapszula

2 kapszula

A ProImmuno® egy szabadalmaztatott, japánakác virágból (Styphnolobium japonicum) nyert flavonoid formula

benne kvercetin-foszfolipid formula

benne luteolin 10: 1 arányú, virágokból nyert kivonata

145 mg

 

125 mg

17,5 mg

290 mg

 

250 mg

35 mg

A Saccharomyces cerevisiae inaktivált élesztősejtekből származó szabadalmaz-tatott formula


benne szerves cink

100 mg


5 mg
50% NRV*

200 mg


10 mg
100% NRV*

Propolisz kivonat

benne galangina

30 mg

0,9 mg

60 mg

1,8 mg

Zöld propolisz kivonat

benne C artepilin

20 mg

0,1 mg

40 mg

0,2 mg

Vörösgyökerű zsálya gyökér kivonat (Salvia miltiorrhiza)

benne Tansinone IIA

15 mg

0,75 mg

30 mg

1,5 mg

Grapefruitból (Citrus paradisi) származó apigenin

2,5 mg

5 mg
*INBÉ – Referencia tápérték egy átlagos felnőtt személyre (8400kJ/2000kcal)

A készítményben található, japánakác virágból készült kivonat neve mellett feltüntetett 10:1 arány - úgy nevezett DER mutató - mit jelent?
A DER mutató (angol drug extract ratio) annak a növényi anyagnak a mennyiségét határozza meg milligrammban, amely egy milligramm kivonat (extraktum) előállításához szükséges.
Ha a kapszula 20 milligramm japánakác virág kivonatot (vagy más gyógynövény-kivonatot) tartalmaz, a DER 10:1 azt jelenti, hogy a kapszula előállításához 200 milligramm nyersanyagot használtak fel.

Összetevők:

Kvercetin - A DuoLife Medical Formula ProImmuno® egy saját fejlesztésű formulát használ a japánakác virágának kivonatához, a kvercetin szabványosított elnevezése, a foszfolipid technológia alapján. Ennek eredményeképpen a kvercetin biohaszonulása és a farmakokinetikai profilja sokkal jobb, mintha a megszokott nyersanyagot használták volna.
A kutatás eredményei szerint a kivonat foszfolipid formula alakjában a biológiai hozzáférhetőség akár hússzorosa lehet a hagyományos kvercetin kivonatnak. Fontos megjegyezni, hogy az elkészítés során (250 mg) használt kvercetin dózis magas biológiai elérhetőségét kutatások bizonyítják.

A kvercetin már önmagában tartalmazza a három fő egészségfejlesztő hatást:

• erősíti az immunrendszert,
• segíti a gyulladások elleni harcot,
• természetes antioxidánsként működik.

A kvercetin a flavonoidok csoportjába tartozik, amelyek - sokak és a legújabb kutatások szerint - olyan hatást gyakorol, hogy közvetlenül képes segíteni a testet a vírusos fertőzések elleni harcban, beleértve az influenzát és a koronavírus fertőzéseket, illetve azokat, amelyeket a SARS-CoV-2 okoz.

A kvercetin közvetlenül támogatja a légzőszervek és az immunrendszer optimális működését így segítve a testet, amikor az immunrendszer legyengül, valamint a fertőzéseknek kedvező évszakokban. Ezzel az egészségfejlesztő hatással a kvercetin a szív, vérerek, az ízületek és a tápcsatorna optimális állapotának fenntartását is segíti. Sokat tesz azért, hogy fennmaradjon a test általános jó állapota, ami különösen fontos a vírusos megbetegedések elleni harcban.

A klinikai kutatások során a kvercetin pozitív hatást gyakorolt a légző-, keringésirendszerek működésére, valamint a testet is segíti az allergiák elleni harcban, beleértve az asztmát és az allergiás rhinitist. A kvercetin a C-vitamin hatását is serkenti, ezért a DuoLife Vita C termékkel együtt tökéletes kiegészítőt képeznek.

Luteolin és apigenin - A DuoLife Medical Formula ProImmuno® a japánakác virágának kivonatából származó luteolint és a grépfrútból származó apigenint alkalmazza, mindkettőt pontosan meghatározott dózisban.

Ezek az összetevők a flavonoidok csoportjába tartoznak és értékes egészségfejlesztő hatással rendelkeznek. A tudományos kutatások szerint, a legújabb kutatásokat is beleértve, a luteolin és az apigenin támogatják az immunrendszert és segítik a test egészségének a fenntartását a vírusos (beleértve a koronavírust) és bakteriális fertőzések esetén. Mivel értékes antioxidánsok, ezért segítik a szív és érrendszer működését, segítik a koleszterinszint és a vércukorszint szabályozását, valamint hozzájárulnak az öregedési folyamat lelassításához is.

Szerves cink - A DuoLife Medical Formula ProImmuno® egy saját fejlesztésű szerves cink formulát alkalmaz, amelyet az saccharomyces cerevisiae élesztő inaktivált sejtjeiből vonnak ki.

A formulát egy különleges folyamat alapján hozták létre, amely lehetővé tette a szabványosított megnövekedett cinkszintek és az élesztő értékes tápértékeinek elérését: vitaminok, különösen a B csoportból, ásványi anyagok, aminosavak, rostok és mások. A fenti összetevők jobban felszívódnak annak köszönhetően, hogy sikerült megőrizni a biológiai hátterüket. Továbbá, a B-vitaminok és a rostok természetes támogatást nyújtanak a tápcsatorna működéséhez.

A cink már magában is hozzájárul a homeosztázis fenntartásához, pozitív hatást gyakorol az immunrendszerre, minimalizálja a nehézfémek a test szervrendszereire gyakorolt toxikus hatását Emellett értékes antioxidáns és megvédi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. A tudományos kutatások egyértelműen bizonyítják, hogy a cink fontos szerepet játszik a test a vírusos megbetegedése ellen folytatott harca során (beleértve a SARS-CoV-2 vírus okozta megbetegedések elleni harcot).

Zöld propolisz – az egyik legértékesebb propolisznak tartják a világon, a méhek a brazil Baccharis dracunculifolia növényről gyűjtik be, ami a trópusi régiókra jellemző növény. A zöld színét a fiatal növényeiben megtalálható klorofilnek köszönheti.

A zöld propolisz sok fontos összetevőt tartalmaz, többek közt polifenolt, vitaminokat és ásványi sókat, de a legértékesebb közülük az artepillin C, amely támogatja a testet a bakteriális fertőzések és gyulladások elleni harcban. A ProImmuno®étrend-kiegészítőben található nyersanyag egy szabványosított artepillin C, amely garantálja, hogy az előkészítés tartalmazza az adott adagot.

Számos tudományos kutatás megerősítette, hogy a zöld propolisz által gyakorolt hatás segíti a testet a bakteriális, vírusos (beleértve az influenzát okozó vírusokat), gombás és parazitás fertőzések elleni harcban. Továbbá, a gyulladások csökkenését is elősegíti.

(Európai) barna propolisz kivonat – egy olyan összetevő, amely számos tudományos kutatás szerint nagyon értékes mivel segíti az immunrendszer működését. A nyersanyag, amelyet a ProImmuno® étrend-kiegészítőben alkalmaznak egy olyan termék, amelyet méhek gyűjtenek össze, főleg a feketenyárfáról, ami biztosítja az értékes összetételt és az egészségfejlesztő tulajdonságokat. A tudományos kutatások beigazolták, hogy a propolisz egészségfejlesztő hatása számos természetes polifenolos vegyület, mint például a galangin, jelenlététől függ.

A barna propolisz számos tudományos, klinikai és preklinikai tanulmány szerint támogatja a szervezetet a vírusokkal és bakteriális fertőzésekkel vívott harcban. A propolisz az immunrendszert is erősíti, védi a testet az őszi és tavaszi időszakban, valamint segíti a légzőszervek megfelelő működését.

Vörös zsálya (danshen, Kínai zsálya) - a gyökerekből származó kivonat - tudományos és klinikai tanulmányokban dokumentált egészségfejlesztő hatással bír. Nem csak az immunrendszert erősíti, hanem a légutak működését is. Sokat tesz azét, hogy a koleszterinszint és a vércukorszint megfelelő legyen, segíti a vesék, a szív és a központi idegrendszer működését. Pozitív hatást gyakorol a test általános állapotára, ami különösen fontos a vörös zsálya hatása miatt, amit a vírusos megbetegedések elleni harc során gyakorol.

A danshen étrend-kiegészítő az első olyan hagyományos kínai növény, melyet az amerikai farmakopeia is nyilvántart, és az első kiegészítő, melyet az FDA (Food and Drug Administration) klinikai vizsgálatok szempontjából engedélyezett. Az igencsak értékes hatóanyagai, a tansionok, különösen a IIA-típusú tansion, amelyről egy in vitro vizsgálat során kiderült, hogy képes közvetlen védelmet nyújtani a testnek a vírusok ellen, beleértve a koronavírusokat is. A ProImmuno® termékben található nyersanyagok szabványosítva vannak a IIA-típusú tansionra, ami garantálja, hogy az összetevőből egy bizonyos adott dózist alkalmaztak az elkészítés során.

Milyen hatása van a ProImmuno® készítményben található szabadalmaztatott flavonoid (japánakác virágból nyert kvercetin, luteolin) formulának?

A kvercetin támogatja az immunrendszert, valamint segíti a szervezetet a gyulladás leküzdésében, továbbá természetes antioxidánsként működik. A kvercetin több síkban hat az immunrendszerre és a gyulladásos folyamatokra.

Ezt a hatást tudományos cikkekben széleskörűen részletezték és számos klinikai vizsgálatokkal igazolták1,4-7. Ami különösen fontos: a kvercetin a tudományos vizsgálatokban ezen felül támogatta a szervezetet a vírusos fertőzések, többek között a8-as influenzavírus, a 2020-as vizsgálatoknak megfelelően pedig még a SARS-CoV-2 vírus leküzdésében is9-12. A vírusos proteázokra való potenciális hatása, valamint a légzőrendszer állapotának javítása révén a kvercetin képes támogatni a szervezetet azokban az időszakokban, amikor magas
a fertőzés kockázata9-13.

Mi több, az egészséget támogató hatása révén a kvercetin a szív, a véredények, az ízületek, valamint az emésztőrendszer megfelelő állapotának fenntartását is elősegíti4,14. Ennek köszönhetően támogatja a szervezet általános állapotát, mely kivételesen fontos az őszi-téli-tavaszi időszakban.

A kvercetin erősíti a természetes antioxidáns, azaz a C-vitamin hatását15, melyet az egészség szempontjából nagyon fontos vitaminként tartanak számon a fertőzések megelőzése és az immunrendszer erősítése terén.

Ezért is hasznos lehet a ProImmuno® készítmény DuoLife Vita C-vel való együttes szedése.

A luteolin szintén egy értékes flavonoid, mely a japánakác virágában található meg. Képes támogatni a légző- és az immunrendszer működését. A luteolin a tudományos kutatásokban a kvercetinhez hasonlóan képes támogatni a szervezetet a vírusos fertőzések (többek között a SARS-CoV-2, valamint az influezna) leküzdésében.

Ezen felül az antioxidáns tulajdonságokra való tekintettel a luteolin támogatja a szabadgyökök szervezetből való eltávolítását, ezáltal hozzájárulva az oxidatív stressz csökkentéséhez. Ezáltal támogatja a vérkeringést, segíti a koleszterinszint és a vér glükózszintjének szabályozását, továbbá hozzájárul a szervezet öregedési folyamatainak lassításához18. A vérkeringés, a légzőrendszer, valamint az immunrendszer támogatása révén segíti a szervezetet a vírusos fertőzések nehéz lezajlásának és azok következményeinek minimalizálásában1-3.

Mit jelent a foszfolipid kvercentin formula megfogalmazás?

Ez a formula egy szabadalmaztatott technológiára épül, melyben a kvercentin természetes foszfolipidekkel van párosítva, melynek köszönhetően a biológiai hozzáférhetősége jelentősen jobb, mint egy sima nyersanyag esetében. A formulában megtalálható kvercentin jobb hozzáférhetőségét klinikai vizsgálat igazolja, melyben 12 egészséges jelentkező vett részt19.

A vizsgálati eredmények azt igazolják, hogy a kvercentin formula keretei között, szájon át bevitt mennyisége akár 20-szor nagyobb értéket ér el a vérplazmában, mint a formulán kívül bevitt nyersanyag esetében (1. Rajz). A kutatás során többek között 250 mg foszfolipid kvercentin került beadásra - ez a mennyiség azonos azzal, amely 2 kapszulányi ProImmuno®-ban megtalálható.

kvercintin

1. rajz Kvercentin farmakokinetikus profilja a közzétett, 12 egészséges jelentkezőn végzett klinikai vizsgálatban. Kvercentin koncentrációja a vérplazmában a vegyület szájon át történő beadását követően (500 mg és 250 mg adag) foszfolipid for- mulaként és nem formulált változatban. Az adatok az alábbiak alapján: [19].

A cink a készítményben a Saccharomyces cerevisiae inaktivált élesztősejtek- ből származó szabadalmaztatott formulaként van jelen. Miben különbözik ez a formula a „sima” cinktől?

A készítményben található formula megnövekedett mennyiségű és szabványosított természetes szerves cinket tartalmaz. Ezen felül számos más, értékes tápanyag kincsestára is.

A formula fermentálási folyamatnak és speciális, Saccharomyces cerevisiae élesztők inaktiválásának az eredménye. Élesztő - sok vitamin, ásványi anyag és rost természetes kincsestára, melyek termesztésen és tápláláson, majd enyhe körülmények közötti feldolgozáson és szárításon mennek keresztül, ami lehetővé teszi a tartalmazott vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatását a természetes élesztővel, megalkotva azok „biológiai hátterét”, és garantálva azok tartósságát és minőségét.

A kapott végtermék természetes, tökéletesen felszívódó tápanyagokat és egy meghatározott, szabványosított mennyiségű szerves cink-komplex vegyületet tartalmaz. A cink a szervezet egyik fő mikroeleme, azonban az élelmiszerek cink tartalma általában nem elegendő; a világon minden harmadik ember küzd ezen nyomelem hiányával, ezért javasolt a kiegészítése, különösen a fertőzésre való érzékenység idején.

A cink hozzájárul az általános homeosztázishoz a testben, részt vesz a szervezet immun--folyamataiban, elengedhetetlen az immunsejtek - limfociták osztódásához és diverzifikációjához, továbbá minimalizálja a nehézfémek szervrendszerekre és szervekre gyakorolt mérgező hatását. A cink egyben értékes antioxidáns is, mely védi a sejteket az oxidatív stressztől20-22. A cink ezen felül in vitro kutatásokban és klinikai tesztekben igazolt hatással rendelkezik, melynek megfelelően támogatja a szervezetet a koronavírusokkal, töb- bek között a SARS-CoV-2 vírussal, valamint az influenzával folytatott küzdelemben23,24.

A ProImmuno® étrend-kiegészítőben található propolisz kivonat a szinergia elvére alapulva támogatja saját, egészségre előnyös hatását, továbbá felerősíti a készítmény többi összetevőjét.

A propolisz egy nagyon összetett szerkezetű termék, melyet méhek állítanak elő méhszurokból és pollentartalmú balzsamból25. A készítményben két propolisz kivonat is megtalálható: barna és zöld propolisz. Ezeknek az összetétele és eredete eltérő, azonban mindkettő kivételesen gazdag egészségre pozitív, bioaktív vegyületekben.

 • A barna (európai) propolisz leginkább fekete nyárból (Populus nigra) származik; az ilyen eredetű nyersanyagot kivételesen értékesnek tartják - ez a magas polifenol, többek között galangin tartalomnak köszönhető26. A ProImmuno® galangin tartalma szigorúan meg van határozva (szabványosítva van). A készítményben felhasznált barna propolisz kivonat szabadalmaztatott, Multi Dynamic Extraction (M.E.D.®) módszerrel kerül előállításra, mely lehetővé teszi a bioaktív vegyületek kivételesen hatékony kinyerését.
 • A zöld propoliszt mézelő méhek állítják elő egy brazil növényből, a Baccharis dracunculifolia-ból. Ez a propolisz kivételesen gazdag az egészségre pozitív hatású összetevőkben27,28. A legértékesebb anyaga a C artepilin, mely nagyon jellemző a zöld propoliszra; az egyéb propoliszok jelentősen kisebb mennyiségben tartalmazzák27,28. Az étrend-kiegészítőben található zöld propolisz kivonat C artepilinre van szabványosítva.
 • A propolisz (mind a zöld, mind a barna) számos tudományos cikk, valamint preklinikai és klinikai vizsgálat szerint elősegíti a szervezet vírusos és bakteriális fertőzésekkel vívott harcát25-33. A propolisz az immunrendszer állapotát is támogatja, egyben elősegítve a szervezet védelmét az őszi és tavaszi időszakban, továbbá támogatja a légzőrendszert is33. Mi több, a legújabb, 2020-as kutatásokkal összhangban képes támogatni a szervezetet a SARS-CoV-2 vírussal való küzdelemben, egyben elősegítve a koronavírusos fertőzések elleni védelmet34-37. Az antioxidáns tulajdonságokra való tekintettel a propolisz a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelméhez is hozzájárulhat, támogatva a szív, a véredények, az agy és a többi szerv megfelelő működését.

A vörösgyökerű zsálya (melyet Danshen-ként vagy kínai zsályaként is neveznek) egy kivételesen értékes növény, melyet a kínai hagyomány már régóta ismer...

...több éve pedig már Európában és az Amerikai Egyesül Államokban is díjazzák. A Danshen étrend-kiegészítő az első olyan hagyományos kínai növény, melyet az amerikai farmakopeia is nyílván tart és melyet az FDA (Food and Drug Administration) klinikai vizsgálatok szempontjából engedélyezett38.

A növény az Európai FB-ben ismegtalálható39. Ez a nyersanyag számos tanulmánnyal (2. Rajz) és klinikai vizsgálattal dokumentált, egészségre pozitív hatással rendelkezik38,40,41: nemcsak az immunrendszer működését támogatja, hanem a légutak, valamint a szív- és érrendszer működését is, továbbá hozzájárul a vér megfelelő glükózszintjének és koleszterinszintjének fenntartásához, ezáltal elősegítve a vesék, valamint a központi idegrendszer működését.

Ennek köszönhetően javítja a szervezet általános állapotát, ami kivételesen fontos a vírusos fertőzésekkel vívott harcban. Különösen vírusos fertőzés esetén a betegség lezajlása nagymértékben függ az immunrendszer, a szív- és érrendszer, valamint a légutak állapotától1-3.

A vörösgyökerű zsálya értékes hatóanyagai között megtalálható a tanszinon, különösképpen a IIA tanszinon. Ezek tudományos kutatásokkal alátámasztott hatással bírnak12 és megóvják a szervezettet a vírusoktól, többek között a SARS-CoV-2 koronavírustól. A ProImmuno® IIA tanszinon tartalma szigorúan meg van határozva (szabványosítva van).

vörösgyökerű zsálya

Az apigenin támogatja a készítményben található többi polifenol, többek között kvercentin, luteolin és galangin hatását.

Az apigenin egy értékes növényi flavonoid, melynek számos dokumentált pozitív hatása van, pl. támogatja az immunrendszer és a légzőrendszer működését, valamint az antioxidáns hatást42.

Figyelemre méltó az apigenin potenciális, szervezet állapotára gyakorolt pozitív hatása is; kimutatásra került, hogy az apigenin képes támo- gatni a szervezetet a koronavírusokkal (többek között a SARS-CoV-29,10,12 vírussal) valamint az influenzával vívott harcban42. Az apigenin biológiai hozzáférhetősége nagyban függ a bélben található mikroflóra hatékony működésétől, ezért érdemes probiotikumokkal együtt szedni42.

Mitől különleges a Duolife Medical Formula ProImmuno®?

 • Szerves cellulózszármazék (HPMC) kapszulák, amelyek klorofillszármazékokat is tartalmaznak, tartósítószerek, glutén és zselatin nélkül, vegánok és vegetáriánusok számára is alkalmas (kóser és halal tanúsítványokkal is bír), késleltetett felszabadulási idővel, klinikai vizsgálatokkal alátámasztva* - javítja a kapszulában található aktív vegyületek felszívódását, ami növeli a hatóanyag-koncentrációt a testben.
 • (BPA) mentes csomagolás. A BPA az egészségre vitatott hatású vegyület43.
 • 100% természetes összetevők, további prebiotikus tartalommal utazó cikóriagyökér inulinnal; az inulin stimulálja a természetes bél mikroflóra növekedését, támogatva ezzel az emésztőrendszer munkáját14,44,45; alacsony glikémiás indexe van. A vastagbél optimális működését a készítményben található, Saccharomyces cerevisiae élesztőkből készült tápláló összetevők is segítik.
 • A termék összetételét képző nyersanyagok a szinergia és az antagonizmus elvének figyelembe vételével kerültek kiválasztásra
 • Komplett összetevők - a biológiai háttér megtartásával, melyek javítják a biohasznosulást. A formula többek között növelt biológiai hozzáférhetőségű kvercentint tartalmaz
 • Szabványosított nyersanyagok, többek között propolisz kivonat, mely szabadalmaztatott extrakciós módszerrel kerül kinyerésre és mely megfelelő mennyiségű bioaktív összetevőt tartalmaz és mentes a nem aktív összetevőktől
 • A termék NEM TARTALMAZ tartósítószereket, mesterséges adalékokat és GMO-MENTES a kiegészítő készítéséhez felhasznált alapanyagok NEM SZÁRMAZNAK genetikailag módosított növényekből/gombákból
 • A termék NEM tartalmaz glutént - alkalmas glutén intoleranciájú emberek számára.
 • Koncentrált formula – ennek köszönhetően az étrend-kiegészítő kényelmesen szedhető - naponta 1-2 alkalommal.

Bibliográfia:

1. Kaczmarczyk-Sedlak I., Ciołkowski A. (2017) Zioła w medycynie. Choroby układu oddechowego. PZWL Wydawnictwo Lekarskie.
2. Mehra, M. R., Desai, S. S., Kuy, S., Henry, T. D., & Patel, A. N. (2020). Cardiovascular disease, drug therapy, and mortality in COVID-19. New England Journal of Medicine.
3. Guan, W. J., Liang, W. H., Zhao, Y., Liang, H. R., Chen, Z. S., Li, Y. M., ... & Ou, C. Q. (2020). Comorbidity and its impact on 1590 patients with Covid-19 in China: A Nationwide Analysis. European Respiratory Journal, 55(5).
4. Li, Y., Yao, J., Han, C., Yang, J., Chaudhry, M. T., Wang, S., ... & Yin, Y. (2016). Quercetin, inflammation and immunity. Nutrients, 8(3), 167.
5. Boots, A. W., Haenen, G. R., & Bast, A. (2008). Health effects of quercetin: from antioxidant to nutraceutical. European journal of pharmacology, 585(2-3), 325-337.
6. Mlcek, J., Jurikova, T., Skrovankova, S., & Sochor, J. (2016). Quercetin and its anti-allergic immune response. Molecules, 21(5), 623.
7. Miles, S. L., McFarland, M., & Niles, R. M. (2014). Molecular and physiological actions of quercetin: need for clinical trials to assess its benefits in human disease. Nutrition reviews, 72(11), 720-734.
8. Wu, W., Li, R., Li, X., He, J., Jiang, S., Liu, S., & Yang, J. (2016). Quercetin as an antiviral agent inhibits influenza A virus (IAV) entry. Viruses, 8(1), 6.
9. Jo, S., Kim, S., Shin, D. H., & Kim, M. S. (2020). Inhibition of SARS-CoV 3CL protease by flavonoids. Journal of enzyme inhibition and medicinal chemistry, 35(1), 145-151.
10. Rane, J. S., Chatterjee, A., Kumar, A., & Ray, S. (2020). Targeting SARS-CoV-2 Spike Protein of COVID-19 with Naturally Occurring Phytochemicals: An in Silco Study for Drug Development.
11. Luo, E., Zhang, D., Luo, H., Liu, B., Zhao, K., Zhao, Y., ... & Wang, Y. (2020). Treatment efficacy analysis of traditional Chinese medicine for novel coronavirus pneumonia (COVID-19): an empirical study from Wuhan, Hubei Province, China. Chinese Medicine, 15, 1-13.
12. Islam, M. T., Sarkar, C., El-Kersh, D. M., Jamaddar, S., Uddin, S. J., Shilpi, J. A., & Mubarak, M. S. (2020). Natural products and their derivatives against coronavirus: A review of the non‐clinical and pre‐clinical data. Phytotherapy Research.
13. Zakaryan, H., Arabyan, E., Oo, A., & Zandi, K. (2017). Flavonoids: promising natural compounds against viral infections. Archives of virology, 162(9), 2539-2551.
14. Kaczmarczyk-Sedlak I., Ciołkowski A. (2019) Zioła w medycynie. Choroby układu krążenia. PZWL Wydawnictwo Lekarskie.
15. Vrijsen, R., Everaert, L., & Boeyé, A. (1988). Antiviral activity of flavones and potentiation by ascorbate. Journal of General Virology, 69(7), 1749-1751.
16. Smith, M., & Smith, J. C. (2020). Repurposing therapeutics for COVID-19: supercomputer-based docking to the SARS-CoV-2 viral spike protein and viral spike protein-human ACE2 interface.
17. Yan, H., Ma, L., Wang, H., Wu, S., Huang, H., Gu, Z., ... & Li, Y. (2019). Luteolin decreases the yield of influenza A virus in vitro by interfering with the coat protein I complex expression. Journal of natural medicines, 73(3), 487-496.
18. Hernández-Rodríguez, P., Baquero, L. P., & Larrota, H. R. (2019). Flavonoids: Potential Therapeutic Agents by Their Antioxidant Capacity. In Bioactive Compounds (pp. 265-288). Woodhead Publishing.
19. Riva, A., Ronchi, M., Petrangolini, G., Bosisio, S., & Allegrini, P. (2019). Improved oral absorption of quercetin from quercetin phytosome®, a new delivery system based on food grade lecithin. European journal of drug metabolism and pharmacokinetics, 44(2), 169-177.
20. Fukada T., Yamasaki S., Nishida K., Murakami M., Hirano T. Zinc homeostasis and signaling in health and diseases: Zinc signaling. J. Biol. Inorg. Chem. 2011; 16(7): 1123–1134.
21. Stefanidou M., Maravelias C., Dona A., Spiliopoulou C. Zinc: a multipurpose trace element. Arch. Toxicol. 2006; 80(1): 1–9.
22. Mońka, I., & Wiechuła, D. (2017). Znaczenie cynku dla organizmu ludzkiego w aspekcie suplementacji tego pierwiastka. In Annales Academiae Medicae Silesiensis (Vol. 71, pp. 314-325).
23. Te Velthuis, A. J., van den Worm, S. H., Sims, A. C., Baric, R. S., Snijder, E. J., & van Hemert, M. J. (2010). Zn2+ inhibits coronavirus and arterivirus RNA polymerase activity in vitro and zinc ionophores block the replication of these viruses in cell culture. PLoS pathogens, 6(11), e1001176.
24. Carlucci, P., Ahuja, T., Petrilli, C. M., Rajagopalan, H., Jones, S., & Rahimian, J. (2020). Hydroxychloroquine and azithromycin plus zinc vs hydroxychloroquine and azithromycin alone: outcomes in hospitalized COVID-19 patients. medRxiv.
25. Szeleszczuk, Ł., Zielińska-Pisklak, M., & Goś, P. (2013). Propolis–panaceum prosto z ula. Farmakoterapia, 23, 6-7.
26. Kubina, R., Kabała-Dzik, A., & Wojtyczka, R. D. (2009). Przeciwbakteryjne działanie galanginy zawartej w propolisie w stosunku do bakterii Gram-dodatnich. Farm. Przegl. Nauk, 8, 24-26.
27. Salomão, K., Dantas, A. P., Borba, C. M., Campos, L. C., Machado, D. G., Aquino Neto, F. R., & De Castro, S. L. (2004). Chemical composition and microbicidal activity of extracts from Brazilian and Bulgarian propolis. Letters in Applied Microbiology, 38(2), 87-92.
28. Wolska, K., Górska, A., & Adamiak, A. (2016). Właściwości przeciwbakteryjne propolisu. Postępy Mikrobiologii, 55(4).
29. Jalali, M., Ranjbar, T., Mosallanezhad, Z., Mahmoodi, M., Moosavian, S. P., Ferns, G., ... & Sohrabi, Z. (2020). Effect of Propolis supplementation on serum CRP and TNF-α levels in adults: A systematic review and meta-analysis of clinical trials. Complementary Therapies in Medicine, 102380.
30. Machado, J. L., Assunçao, A. K. M., da Silva, M. C. P., Reis, A. S. D., Costa, G. C., Arruda, D. D. S., ... & Berretta, A. A. (2012). Brazilian green propolis: anti-inflammatory property by an immunomodulatory activity. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, 2012.
31. Paulino, N., Abreu, S. R. L., Uto, Y., Koyama, D., Nagasawa, H., Hori, H., ... & Bretz, W. A. (2008). Anti-inflammatory effects of a bioavailable compound, Artepillin C, in Brazilian propolis. European Journal of Pharmacology, 587(1-3), 296-301.
32. Urushisaki, T., Takemura, T., Tazawa, S., Fukuoka, M., Hosokawa-Muto, J., Araki, Y., & Kuwata, K. (2011). Caffeoylquinic acids are major constituents with potent anti-influenza effects in brazilian green propolis water extract. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, 2011.
33. Pobiega, K., Gniewosz, M., & Kraśniewska, K. (2017). Antimicrobial and antiviral properties of different types of propolis. Zesz. Probl. Postępów Nauk Rol, 589, 69-79.
34. Mohamed, S. S. E. Propolis anti-viral activity towards CODIV-19: is it effective?
35. Hashem, H. (2020). IN Silico approach of some selected honey constituents as SARS-CoV-2 main protease (COVID-19) inhibitors.
36. Maaroufi, H. (2020). LxxIxE-like Motif in Spike Protein of SARS-CoV-2 that is Known to Recruit the Host PP2A-B56 Phosphatase Mimics Artepillin C, an Immunomodulator, of Brazilian Green Propolis. bioRxiv.
37. Maruta, H., & He, H. A Mini-Review for COVID-19 issue (2020).
38. Xu, S., & Liu, P. (2013). Tanshinone II-A: new perspectives for old remedies.
39. Ekiert, H., Ekiert, R., & Muszyńska, B. (2014). Nowości dotyczące roślinnych surowców leczniczych w polskich i europejskich monografiach farmakopealnych 2009–2013. Część I. Błędy związane z wydawaniem leków, sytuacja w Polsce i na świecie, 70(1), 34-47.
40. Zhou, L., Zuo, Z., & Chow, M. S. S. (2005). Danshen: an overview of its chemistry, pharmacology, pharmacokinetics, and clinical use. The Journal of Clinical Pharmacology, 45(12), 1345-1359.
41. Gao, H., Huang, L., Ding, F., Yang, K., Feng, Y., Tang, H., ... & Yang, S. (2018). Simultaneous purification of dihydrotanshinone, tanshinone I, cryptotanshinone, and tanshinone IIA from Salvia miltiorrhiza and their anti-inflammatory activities investigation. Scientific reports, 8(1), 1-13.
42. Wang, M., Firrman, J., Liu, L., & Yam, K. (2019). A review on flavonoid apigenin: Dietary intake, ADME, antimicrobial effects, and interactions with human gut microbiota. BioMed research international, 2019.
43. Rogala, D., Kulik-Kupka, K., Spychała, A., Śnieżek, E., Janicka, A., & Moskalenko, O. (2016). Bisfenol A–niebezpieczny związek ukryty w tworzywach sztucznych. Probl Hig Epidemiol, 97, 213-219.
44. Kaczmarczyk-Sedlak I., Ciołkowski A. (2017) Zioła w medycynie. Choroby układu pokarmowego. PZWL Wydawnictwo Lekarskie.
45. Kolida S., Gibson G.R. 2007. Prebiotic capacity of inulin-type fructans. Journal Nutrition, 137 (11 Suppl), 2503S–2506S.

ProImmuno - a COVID-19 legyőzéséhez

 

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!


A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1-2 havi adag - 1 doboz ára:

10.890.-

 

megrendelés