ProOPTICAL

a szemvitamin

A legfontosabb érzék számunkra a látás.

 

ProSugar

ProOptical (30 kapszula).

A látás folyamatát az embernél az őt érő információk átlagosan 90%-át felvevő érzékszerv végzi. A képalkotás a szemgolyó retinájában található fényérzékeny sejteknek (fotoreceptorok) köszönhetően történik.

A minket körülvevő világról minden ismeretet az érzékeinken keresztül szerezzük meg, azaz: az érintés, ízlelés, szaglás, hallás és a látás segítségével. Hacsak egyetlen útja az érzékszervi felismeréseknek zárva lenne előttünk, rengeteg értékes információtól lennénk megfosztva.

A műszaki - mindenekelőtt a XX. században végbement - fejlődés ritmusa azt eredményezte, hogy az ember változásokhoz való biológiai alkalmazkodóképessége a változásokhoz képest, lemaradt. Gondoljuk csak meg, tízezer évvel ezelőtt az emberi szem használata megfelelt annak, amire a természet teremtette - munkához és szórakozáshoz, melyek elvégzése főleg a természetes napfényhez volt köthető, valamint megfelelő távolságokba való tekintéshez.

Az új korszak beköszöntét az ipari forradalom és az írott szó elterjedése jellemezte. A műszaki fejlődés egyre nagyobb kihívást jelent szemeinknek.

Szemeink nem tudnak lépést tartani a hirtelen végbemenő változásokkal. Távolba kell tekintenünk, mesterséges világítást használnunk és másodpercek tört része alatt közeli távolságokra kell irányítanunk látásunkat.

Precizitást igénylő tevékenységeket végzünk. Órákon át olvasunk, szemeinkkel szövegeket olvasunk be, éjjel látunk, próbáljuk látásunkat gyorsan alkalmassá tenni változó fényviszonyokhoz, csaknem állandóan változtatva a látásszöget.

Nagy mennyiségű ipari por és egyéb szennyeződés folyamatosan irritálják a szem nyálkahártyáját. Nem beszélve a következő nézőpontról: a modern kori életstílus stresszokozása fokozza ezeket a terheléseket. Civilizációnk által keletkezett valamennyi negatív behatás súlyosbítják a veleszületett látászavart, ezen felül olyan tüneteket idézve elő, amelyeket ezen zavarok tüneteiként tartunk számon: fejfájás, szemfáradtság, duzzadt, krónikusan karikás szemek.

Teljesen alaptalan azt feltételeznünk, hogy a szemeink elboldogulnak majd ezekell a problémákkal saját erejükből, bármilyen segítség nélkül.

Mit tehetnénk hát ma, hogy óvjuk és megerősítsük szemeinket? Minden létező módszerrel segítenünk kell szemeinket, erős és egészséges testet építve, az elérhető optikai eszközök segítségével kiegyenlítve a mechanikus hibákat, a természetes látásvédő programot követve, beleértve a DuoLife termékeiben található legújabb tudományos eredményeket.

A szem védelme és annak támogatása a megfelelő étrend-kiegészítők által rendkívül fontos, ezért is érdemes a DuoLife Clinical Formula ProOptical® választania.

Kétfázisú kapszula

Klinikailag tesztelt összetevők

Tesztelt betegek száma

Hatóanyagok hosszan tartó felszabadulása

Lutein és a zeaxantin aránya

14 standardizált aktív hatóanyag

A ProOptical®egy új fejezet az étrend-kiegészítők történetében, amely természetes, a látószerv számára védőhatást biztosító vegyületek forrása egy innovatív, hosszan felszívódó kétfázisú kapszulában. A készítmény számtalan laboratóriumi vizsgálaton (több mint 4200 pácienssel) átesett összetevőt tartalmaz.

A ProOptical® egy kétfázisú módosított kapszulában előállított készítmény, amelynek összetevői hosszan felszívódóan fejtik ki hatásuk. Az innovatív, kétfázisú forma két különálló kapszula kombinációja – a külső folyékonyé, valamint a belső szilárd állapotúé.

A folyékony fázisban található hatóanyagok felszívódási folyamata már a gyomorban megkezdődik, míg a szilárd állapotú formában lévő komponensek csak a vékonybélben szabadulnak fel, ahonnan közvetlenül a keringési rendszerbe kerülnek, amin keresztül bekerülnek a szemgolyó szövetjeibe. Az aktív hatóanyagok felszívódásának kétlépcsős folyamatát a legmagasabb szintű biológiai hasznosítás jellemzi.

A ProOptical®étrend-kiegészítő összetételében szabadalmaztatott technológia segítségével előállított természetes, kristályos formájú lutein és zeaxantin található. Ez nagy hatással van a felszívódás sebességére és hatékonyságára.

Az összetevők legmagasabb szintű biohasznosulását több mint 70 klinikai vizsgálat igazolja (több mint 4200 páciens részvételével). A vizsgálatok során a luteint és a zeaxantint 5:1 mennyiségi arányban alkalmazták, amely garantálta a látószerv számára biztosított legfontosabb aktív hatóanyagok maximális mennyiségben történő hasznosulását.

Aktív hatóanyagok:
– Lutéine: a kék fény elnyelésével hatással van a fotokémiai károsodások csökkentésére, amelyeket a rövid hullámhosszú fény idéz elő. Ezenkívül a zeaxantinnal együtt szűrőt alkot a recehártya azon részén, amely a részletes látásért felelős, meggátolva a kék fényt és az erős fény által okozott homályosságot, ezáltal növelve a szem ellenállóképességét az erős fényekkel szemben. Ez különösen fontos, ha szemünk intenzív fénynek van kitéve, például napsütésnek, villanó fényeknek vagy vakító fényszóróknak az éjszaka során. Az elvégzett vizsgálatok alapján azt is megállapították, hogy a lutein további egészségügyi előnyöket biztosít a bőr számára is.

– Astaxanthin: a luteinnel és a zeaxantinnal megegyező xantofil-karotinoid csoportba tartozik, és javítja a szem működését. Ezenkívül fontos a sugártest regenerációjához, így csökkentve a szemfáradtságot, amelyet minden nap jelentősen megtapasztalhatunk a monitorok, a nem megfelelő világítás, a környezetszennyezés, az UV-sugárzás, valamint az esetleges látási rendellenességek következtében. A formula létrehozása során, az összetevő laboratóriumi vizsgálaton esett át, amelyek igazolták annak pozitív hatásait a szembetegségek tüneteinek csökkentésében.

– Krocyny és safranal – antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező anyagok, amelyek védik a szemet az ultraibolya (UV) sugárzás káros hatásaitól.

– Az acerolából származó C-vitamin jótékony hatással van a kollagénszintézisre – a szem üvegtestének egyik alkotóelemének előállítására.

– A cink a látási folyamatokat elősegítő ásványi anyag, amely a szem recehártyájában található meg a legnagyobb mennyiségben. Ennek hiánya rövidlátáshoz vezethet.

– A mikrokapszulázott likopin felelős a látószerv védelméért a szabadgyökök káros hatásaival szemben, továbbá aktív szerepet játszik a makula-degeneráció (sárgafolt sorvadás) megelőzésében. Hatását laboratóriumi vizsgálatokkal is alátámasztották.

– A kínai citrin-kivonatban található schizadrin pozitív hatással van a sötétségi látásélesség javításában.

– Az antocianinok stimulálják a szem mikrokeringését, kedvezően befolyásolva a látásélességet sötétedés után.

Az étrendkiegészítés javallott időtartama: min. 6 hónap

Egy doboz tartalma rendszeres fogyasztás mellett 1 hónap időtartamra elegendő, egy felnőtt számára.

Javasolt adag: naponta 1 kapszula. Ne lépje túl az ajánlott maximális napi adagot.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Ellenjavallat: Figyelem: A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység. Alkalmazása nem javasolt terhes vagy szoptató nők esetében. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére (kiváltására). Az étkezés kiegyensúlyozott módja és az egészséges életmód alapvető fontosságú a test megfelelő működéséhez. Konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével egyidejű depresszió elleni kezelés vagy antikoagulánsok egyidejű szedése esetén.

A termék minőségmegőrzési ideje a csomagoláson található. A minimális eltarthatóság dátuma egyben a gyártási tétel száma is.

Összetevők:

Az összetevők mennyisége a termékben napi fogyasztás alapján   

1 kapszula

kínai bazsalikom (Perilla frutescens) magjából készült, szerves

335 mg

acerola (Malpighia glabra) gyümölcs levéből készült kivonat 

82 mg

ebben C-vitamin

26 mg (33% INBÉ *)

bársonyvirágból (Tagetes erecta) kivont, mikronizált lutein és zeaxatin kristályok sáfrányos szeklice (Carthamus tinctorius) gyümölcséből nyert sáfrányolajban szuszpenzálva

 

50 mg

ebben lutein

10 mg

ebben zeaxatin

0,5 mg

zöld mikroalgák (Haematococcus pluvialis) alanospóra kivonata

20 mg

ebben asztaxantin

2 mg

Paradicsom gyümölcsökből kivont karotén keverék

10 mg

ebben mikrokapszulázott, természetes likopin

0,5 mg

cink szerves sói

10 mg

ebben szerves cink

3 mg (30% INBÉ *)

kínai kúszómagnólia (Schisandra chinensis)

10 mg

ebben schizandrin

0,5 mg

szőlőmag kivonat (Vitis vinifera)

10 mg

ebben 95% proantocianidin

9,5 mg

fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) kivonat

10 mg

ebben 25% antocianidin

2,5 mg

fekete bodza (Sambucus nigra) kivonta

10 mg

ebben 30% polifenol

3 mg

feketeribizli-levél (Ribes nigrum)

10 mg

ebben rutin

0,1 mg

aronia gyümölcs (Aronia melanocarpa) kivonata

10 mg

ebben 40% polifenol (katechin)

4 mg

bársonyvirágból (Tagetes erecta) extrahált karotonoidok közönséges szója (Glycine max Merr) magjából készült olajban szuszpenzálva

7,5 mg

ebben zeaxatin

1,5 mg

sáfrányporzó (Crocus sativus) kivonat

5 mg

 
*INBÉ – Referencia tápérték egy átlagos felnőtt személyre (8400kJ/2000kcal)

 

kínai bazsalikom
Kínai bazsalikom (Perilla frutescens) magjából készült, szerves olaj 60% feletti α-linolénsav tartalomra standardizálva.
acerola
Acerola (Malpighia glabra) gyümölcslé kivonat 12-15:1 C-vitamin tartalomra standardizálva.
bársonyvirág

Bársonyvirágból (Tagetes erecta) kivont, mikronizált lutein és zeaxatin kristályok.

sáfrányos szeklice
Sáfrányos szeklice (Carthamus tinctorius) gyümölcséből nyert sáfrányolajban szuszpenzálva.
zöld alga
Zöld mikroalgák (Haematococcus pluvialis) alanospóra kivonata asztaxantin tartalomra standardizálva.
paradicsom
Paradicsom gyümölcsökből kivont karotén keverék, közte mikrokapszulázott, természetes likopin, szerves cink (cink-citrát) sói.
Kínai kúszómagnólia
Kínai kúszómagnólia (Schisandra chinensis) gyümölcsének 3:1 kivonata 5% schizandra tartalomra standardizálva.
szőlő
Szőlőmag kivonat (Vitis vinifera) 120:1 95% proantocianidin (ebben 92% polifenol) tartalomra standardizálva.
fekete áfonya
Fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) kivonat 25% antocianidin tartalomra standardizálva.
fekete ribizli levél
Feketeribizli-levél (Ribes nigrum) kivonat 1% rutin tartalomra standardizálva.
fekete bodza
Fekete bodza (Sambucus nigra) 4:1 kivonta 30% polifenol tartalomra standardizálva.
fekete berkenye
Fekete berkenye (Aronia melanocarpa) kivonata 40% polifenol (katechinek).
Bársonyvirág
Bársonyvirágból (Tagetes erecta) extrahált karotonoidok, köztük zeaxantin koncentrált keveréke közönséges szója (Glycine max Merr) magjából készült olajban szuszpenzálva.
sáfrányporzó
Sáfrányporzó (Crocus sativus) 2-4:1 kivonata, 2% krocin és 2% safranal tartalomra standardizálva.
tengerihal
Bevonat összetevői: tengeri halak bőréből készült zselatin - külső kapszula.
cellulóz
Bevonat összetevői: szerves eredetű cellulóz (HPMC) - belső kapszula.
kovasav

Csomósodást gátló anyag: kovasav.

 

A ProOpticalról, a szemvitaminról

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag - 1 doboz ára:

18.980.-

 

megrendelés