VITA C a C-vitamin

100% -ban természetes, teljes, folyékony C-vitamin.

VitaC a C-vitamin

Vita C (750 ml).

A DuoLife Vita C kiváló megoldás mindazoknak, akik egészségtelen körülmények között élnek, de szeretnék a vitamin- és ásványi anyag hiányaikat pótolni.

A DuoLife Vita C folyékony C-vitamint tartalmazó, egyedülálló készítmény, amely ezáltal biztosítja a szükséges napi C-vitaminbevitel 100%-át. Ezzel kizárja a bizonytalan forrásból származó készítmények szükségességét, amelyekben nem bízunk.

A C-vitamin az egészség, az energia és a jó közérzet forrása, feltéve, hogy nem mesterségesen módosított, vagyis megőrzi természetes formáját - mint a DuoLife Vita C esetében.

A DuoLife VitaC egy olyan termék, amely segít pótolni azokat a vitaminhiányokat, amelyek az egyoldalú táplálkozás eredményeként keletkeztek, beleértve a C-vitamin hiányát, vagy csökkent ellenállóképesség, betegség esetén, fokozott fizikai vagy pszichikai aktívitásnál, amikor nagyobb a vitaminpótlás szükségessége.

A termék természetes összetevőkön alapszik, aminek köszönhetően számítani lehet az egészség- koncentrált adagra, amely könnyen bevehető, folyékony formában található. Ezek az összetevők garantálják az immurendszer megerősítését, valamint a szervezetünk optimális állapotát.

A DuoLife VitaC egy innovativ ötvözete a biológiailag aktív, természetes összetevőknek. A konzerválószerek, ízfokozók, színezékek és GMO termékek kihagyása a legjobb minőséget garantálja, miközben fokozza a termék hatékonyságát (Serkenti az immunrendszerünket. A legfontosabb, hogy amit kínálunk, az természetes C-vitamin.).

Serkenti az immunrendszerünket. A legfontosabb, hogy amit kínálunk, az természetes C-vitamin.

Ne feledjük, hogy amit a gyógyszertárakban vásárolunk, leggyakrabban az L-aszkorbinsav, amely nem a teljes C-vitamin, csak ~ 7% -os. A C-vitamin természetes formájában tartalmaz rutint, bioflavonoidokat és tirozinázokat is. Nélkülük a C-vitamin aktivitása nem teljes.

A természetes, teljes C-vitamin nemcsak az összes fent említett vegyületet tartalmazza, hanem a szervezet is jól illeszkedik hozzá. Nagyon fontos szerepet játszik az emberi szervezetben.

Érdemes megemlíteni, hogy a kevésbé feldolgozott termék a jobb, ezért a nem pasztőrözött Vita C hatékonyságában megelőzi a porított C-vitamint vagy a liposzómába zárt C-vitamint.

A C-vitamin hiányának a szervezetben mutatkozó hatásai: gyengeség, fáradékonyság, étvágytalanság, hajlamosság hasmenésre, vérzésgátlások, sebgyógyulási nehézségek, izom- és ízületi fájdalom, vérszegénység, fertőzésekkel szemben csökkenő ellenállás,  a skorbut, stb.

Fontos, hogy csak a "vitaminbombaként" elismert, gyümölcsökből származó természetes kivonatokat tartalmazó termékek eredményezik a kívánt hatásokat.

Az immunrendszer erősítésére a VitaC mellé ajánlott a napi 1 kapszula ProSelect szedése is!

Az étrendkiegészítés javallott időtartama: 3 hónap

Egy palack tartalma rendszeres fogyasztás mellett körülbelül 1 hónap időtartamra elegendő egy felnőtt számára.

Javasolt adag: Naponta egyszer 25-50 ml. Használat előtt mindig rázza fel. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A szervezet megfelelő működésének szempontjából elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód.

Tárolás: Hűtőszekrényben, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne fogyassza a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén.

 

Összetevők:

acerola

Acerola - akár egyetlen gyümölcse is annyi C-vitamint tartalmaz, mint 1 kg citrom, sőt erős antioxidáns, amely gátolja a szervezet öregedését és rugalmasabbá teszi a bőrt.

csipkebogyó

Csipkebogyó - 30-40-szer több C-vitamint tartalmaz, mint a népszerű citrusfélék, ez is a könnyen asszimilálható vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok forrása, erősíti az egész szervezetünket.

camu camu

Camu camu bogyó - 100 g gyümölcsben legalább 2500 mg C vitamint tartalmaz, antioxidánsokban gazdag, támogatja immunrendszerünket.

 

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag - 1 üveg ára:

8.500.-

A termék áránál vegye figyelembe, hogy mennyi hagyományos C-vitamint és sok más egyéb vitamint, ásványi anyagokat kellene megvennie ahhoz, hogy ugyan azt az eredményt érje el, mint a DuoLife Vita C-vel!

 

megrendelés