Aloes Beauty Care

Revitalizáló-hidratáló tusfürdő

Tusfürdő DuoLife Aloes Beauty Care - revitalizáld bőrödet a különleges tusfürdőnek köszönhetően, melynek érzéki illata életre kelti az érzékeidet! A szakértők közreműködésével kidolgozott OHA Formula 24/7 Nutri-Form™ az aloe-vera, méz és oregánó jótékony hatását használja fel, tisztítva, frissítve és hidratálva a bőrt.

Az irritáció enyhítését és a bőrhámon keresztüli vízveszteség csökkentését vizsgálatok igazolják.

A legújabb tanulmányok igazolják az egészség és az önérzet, valamint a kinézet és a bőr állapota közötti közvetlen kapcsolatot. A bőr szervezetünk legnagyobb szerve, mely közvetlen összeköttetésben áll az idegrendszerrel.

A tudomány fejlődése áttörést eredményezett az agy-bőr kapcsolat szerepének és fontosságának megítélésében, valamint az orvostudomány új ágának, a pszichodermatológiának a kialakulásához vezetett. A bőr és az agy ugyanabból a csírasejtből - ektoblastból - fejlődik ki, ami minden bizonnyal felelhet ezért a kölcsönhatásért.

Az egészség és az önérzet, valamint a bőr megjelenése és állapota közötti közvetlen kapcsolatot számos tanulmány megerősítette. Valódi áttörést jelent a belső étrend-kiegészítés és a kívülről ható termékek kombinációja.

Az általunk végrehajtott kutatásokat az egészség és a test ápolásának átfogó és holisztikus megközelítése kezdeményezte. Eredményük egy teljesen új termékkategória, amely a DuoLife étrend-kiegészítő termékek tökéletes kiegészítése. A szabadalmaztatott formulának köszönhetően, 24/7 Nutri-Form™, amely bőrtípustól és évszaktól függetlenül használható, a DuoLife Beauty Care kozmetikumok a legfrissebb tanulmányokat használják a bőr optimális, természetből eredő táplálásához.
A DuoLife Beauty Care termékcsalád a Liquid Formula termékek összetételét tükrözik szabadalmaztatott aktív formulákkal kiegészítve, amelyek maximalizálják a kozmetikumok hatását.

Revitalizáló-hidratáló tusfürdő DuoLife Aloes Beauty Care

Aloes

Tusfürdő DuoLife Aloes Beauty Care

Tusfürdő DuoLife Aloes Beauty Care (200 ml) - revitalizáld bőrödet a különleges tusfürdőnek köszönhetően, melynek érzéki illata életre kelti az érzékeidet!

A szakértők közreműködésével kidolgozott OHA Formula 24/7 Nutri-Form™ az aloe-vera, méz és oregánó jótékony hatását használja fel, tisztítva, frissítve és hidratálva a bőrt. Az irritáció enyhítését és a bőrhámon keresztüli vízveszteség csökkentését vizsgálatok igazolják.

A DuoLife Aloes Beauty Care Gél a DuoLife Aloes étrend-kiegészítő tökéletes kiegészítője. A folyékony készítmény előnyeit és a testvaj egyedi tulajdonságait ötvözve átfogóan gondoskodhatsz az egészségedről és bőröd megfelelő állapotáról. Hagyd, hogy meglepjen saját szépséged!

A DuoLife Aloes Beauty Care gél tökéletesen együttműködik a termékcsalád többi termékével. Együttes használatuk egyedülálló és tartós hatást garantál, valamint hangsúlyozza a természetes szépséget.

Nyisd meg magad a szépségre, használd a DuoLife Beauty Care-t.


Használati útmutató:

Tegyél egy kis mennyiségű gélt a kezedre vagy a szivacsra, óvatosan töröld át a bőröd, majd öblítsd le.

Összetevők:

Víz,
Nátrium C14-16 olefin-szulfonát,
Glicerin,
Kokamidopropil-betain,
Kaprilil / kapril-glükozid,
Koko-glükozid,
Parfüm / illat,
Allantoin,
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) levél kivonat,
Méz kivonat,
Origanum Vulgare kivonat,
Guar-hidroxi-propil-trimonium-klorid,
Nátrium-kokoil-glutamát,
Poligliceril-6-oleát,
Glyceryl Caprylate,
Citromsav,
Nátrium-surfaktin,
Kálium-szorbát,
Nátrium-fitát,
Nátrium benzoát.

 

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 db ára:

4.550.-

3 db ára:

13.650.-

helyett

most csak

11.603.-

Válassza a gazdaságosabb 3 db-os adagot, és takarítson meg 15%-ot!

megrendelés