ALOES

Aloe Vera

100% természetes, teljes, folyékony Aloe Vera.


Aloes

Aloes (750 ml).

 

A DuoLife Aloes folyékony forma, amely, elsősorban az aloelevelek húsán alapszik, amelyet a növény filézett leveleiből nyerik. Az egész gazdagítva lett mézzel és oregánóval. Tökéletes termék azoknak, akik meg akarják őrizni a fiatal kinézetüket és vitalitásukat.

Az egyedülálló összetételének köszönhetően több mint 200 hatóanyagot tartalmaz, amelyek támogatják a szervezet természetes méregtelenítését.

Az antioxidánsok magas tartalma miatt nemcsak erősíti az immunrendszert, hanem megkönnyíti a bőrsejtek oxigénszállítását is, ami lelassítja az öregedési folyamatokat és növeli annak rugalmasságát.

Az Aloe Vera ismert és több mint 7000 éve használatos.

Meggyorsítja a sejtek regenerálódását, gátolja az öregedési folyamatokat, felgyorsítja a sebgyógyulást, megfiatalítja a bőrt és rugalmasabbá teszi. Serkenti az immunrendszert és tisztítja a szervezetet a toxinoktól, még akkor is, ha ezek vízben oldhatatlanok.

Tömíti a beleket és regenerálja a hámot, támogatja a gyomorhurut és a gyomorégés kiküszöbölését.

A lúgos pH-érték miatt visszaállítja a savas-lúgos egyensúlyt. Javítja a vitaminok és ásványi anyagok asszimilációját.

Szabályozza az epe szintjét a szervezetben. Megvédi a lactobacillust a vastagbélben, támogatja a megfelelő bélflóra rekonstrukcióját és megakadályozza a kórokozók kialakulását, védi a szervezetet a fertőzésektől.

Ellenállóvá tesz az allergiákkal és a gyulladásokkal szemben.

DuoLife Aloes értékes összetevők természetes forrása, amelynek köszönhetően, megőrizhető a fiatalság is. Az összetevők különleges kompozíciója tökéletesen eltalálja a szükségleteit azoknak, akik meg szeretnék tisztítani a szevezetüket, elősegíteni annak működését és az immurendszer működésének hatékonyságát javítani.

Aloe bázis alapján, amely előnyös tulajdonságait már évezredek óta ismeretes, jött létre DuoLife Aloes. Antioxidánsok gazdagsága, amely sikeresen eltávolítja a szabad gyököket, amelyek, többek közt az öregedési folyamatokért felelősek, teret ad a szervezet hatékony működésének. A termék sok, fehérjéket felépítő fehérjét tartalmazza.

DuoLife Aloes tartalmaz még vegyes virágmézet, amely megemeli a termékben megtalálható vitaminok és ásványi anyagok abszorpciós szintjét, amellett a szervezet pszichikai és fizikai kimerülés állapotban a táplálásáért felelős.

Oregano hozzáadása, amely értékes kozmetikai és gyógyítási tulajdonságairól híres, többek közt az emésztési folyamatokért felelős.

A DuoLife Aloes az egészség és a fiatalság kondenzált dózisa.

Az étrendkiegészítés javallott időtartama: 3 hónap

Egy flakon tartalma rendszeres fogyasztás mellett körülbelül 1 hónap időtartamra elegendő, egy felnőtt számára.

Javasolt adag: Naponta egyszer 25 ml. Használat előtt mindig rázza fel. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A szervezet megfelelő működésének szempontjából elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód.

Tárolás: Hűtőszekrényben, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne fogyassza a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén.

 

 

Összetevők:

aloe vera
Aloe hús - hatékonyan tisztítja az emésztőrendszert, megkönnyíti az emésztést, visszaállítja a savas-lúgos állapotegyensúlyát a szervezetben.
aloe vera
Aloe juice - lehetővé teszi a bőr fiatal megjelenését, gazdag antioxidáns és aminosav forrás, támogatja a szervezet természetes immunitását.
méz

Vegyes virágméz - vitaminok és ásványi anyagok forrása rendkívül nagy abszorpcióval, szilíciumforrás, amely támogatja a bőr és a haj regenerálódását.

oregánó
Oregano - javítja a vitaminok és ásványi anyagok emésztését és asszimilációját, antioxidánsforrás, gátolja a szervezet öregedését.

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag - 1 üveg ára:

8.500.-

A termék áránál vegye figyelembe, hogy mennyi hagyományos Aloe Verát és sok más egyéb vitamint, ásványi anyagokat kellene megvennie ahhoz, hogy ugyan azt az eredményt érje el, mint a DuoLife Aloes-szel!

 

megrendelés