SZÍV

csomag

A SZÍV Csomag egy tökéletesen megalkotott termékegyüttes, amely támogatja a szervezet működését és alkalmazkodik a biológiai ritmusához.

Az emberi szervezet vérkeringésének legfontosabb eleme a szív. Feladata a vér pumpálása az erekbe, a vér és a sejtek közti anyagcsere, valamint tápanyagok és oxigén biztosítása a sejtekbe.

A szív hatékonysága saját automatizmusától, de a megfelelő működést és állapotának megőrzését lehetővé tevő hatóanyagok rendszeres biztosításától is függ.

A SZÍV Csomag ajánlott termékei olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a szív regenerálódását segítik elő, segítve ezzel munkáját és állapotának megőrzését hosszú időn keresztül, valamint védelmet biztosítanak a gyakori szív - és érrendszeri megbetegedésekkel szemben.

A vérkeringési zavarok témája komoly probléma az egészségügyi ellátás, az államhatalmak és a társadalmak számára. A megelőzés és a kardiológiai zavarok korai feltárása a XXI. századi orvoslást komoly kihívás elé állítják.

A szívelégtelenség gyakran járványszintű kategóriába sorolható, amely Európában, Észak - és Dél- Amerikában terjed. Európában ez a megbetegedés 15 millió embert érint.

A betegség felbukkanásának gyakorisága az életkorral is együtt jár. Főleg a 60 éve feletti személyek esetében alakul ki.

Az egészséges életmód terén szerzett társadalmi tudatosság szintjétől nagyban függ. A helytelen étrend, a dohányzás, a testmozgás hiánya vagy helytelen fizikai aktivitás, valamint a társadalmi - gazdasági tényezők, úm. gazdasági nehézségek, az életkörülmények változása nem kismértékben befolyásolják az ember egészségi állapotát.

A fentiekben felsorolt tényezők és a genetikai hajlam tükröződnek a szív - és érrendszeri megbetegedések előfordulási és halálozási gyakoriságában. Az egészségtudatos nevelés, a megelőző intézkedések és a korai felismerés meg tudják akadályozni a társadalmi viselkedésminták létrejöttét, amelyek nagyban hozzájárulhatnak a szív - és érrendszeri megbetegedések kockázati növekedéséhez.

A lipidprofil zavarok a szív - és érrendszeri zavarok (cardiovascular disease - CVD) kialakulásában és progressziójának egyik fő, módosítható tényezői. Az ajánlott, elérhető gyógyszeres kezelés és az életmódváltás ellenére a CVD-vel diagnosztizált páciensek 80%-nál nem lehet elérni az alacsony sűrűségű lipoprotein frakció (LDL) koleszterin célértékét.

A monakolin K étrendkiegészítőként különös figyelmet érdemel. Azt a következtetést is levonhatjuk, hogy természetes statinként, hypolipémiás készítményként alkalmazzuk.

A vörösrizs-kivonat, s vele a monakolin K nemcsak a nem megfelelő lipid profillal rendelkező személyek esetében, de a szív - és érrendszeri incidenst követően a terápiás folyamat értékes kiegészítése lehet.

A tudományos következtetéseket megerősíti az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) véleménye, miszerint meghatározva a dietetikus, élelmiszer és allergiás termékekre vonatkozó panelt, hogy a fermentált rizsből kivont monakolin K segíti a megfelelő koleszterin koncentráció megtartását a vérben, ezt az álláspontot támasztja alá az Európai Kardiológiai Társaság véleménye is.

A WHO szerint a halálozások fele a világon szívproblémák miatt történik. Ezen felül 80%-ot is eléri azon szívbetegségek esete, amik meg sem jelentek volna megfelelő megelőzés mellett.

Mit is jelent ez valójában? Néhány egyszerű, de fontos szabály betartását az egészséges életmód kapcsán, mindenekelőtt a megfelelő étrend betartását és a megfelelő étrendkiegészítők fogyasztását.

Szervezetünk működése különböző periódusidejű és eltérő rend szerint ismétlődő időciklusokhoz igazodik. A vissza-visszatérő biológiai ritmusok alapvető ökológiai célja a megváltozott körülményekhez történő sikeres alkalmazkodás.

A cirkadián ritmust, azaz a "napi biológiai órát" szabályozó molekuláris mechanizmus kutatásáért három amerikai tudós kapott 2017-ben orvosi-élettani Nobel-díjat.

biológiai óra

A nagyításhoz kattints a képre.

Hogyan is néz ki az ember átlagos cirkadián ritmusa:
07h: Immunitás a mélyponton; heveny cardiovascularis betegségek (szívinfarktus, stroke) hajnali halmozódása
10h: Adrenalin-csúcs; szellemi tevékenységhez a legalkalmasabb időszak
13h: Ebéd utáni (postprandialis) szieszta
15h: Monoton, ismétlődő munka
16h: Fizikai tevékenység, sport
17h: Magas fogamzóképesség
20h: Fokozott allergiás érzékenység; asthmás, szénanáthás betegeknél romló közérzet
22h: Álmosság
01h: Elalvás autóvezetés közben

Egy példa (cukor anyagcsere csomag):

kronofarmakológia

A nagyításhoz kattints a képre.

A DuoLife egyedülállóan a csomagjait az emberek cirkadián ritmusához, azaz a "napi biológiai órájához" igazította (a megadott időpontok tájékoztató jellegűek):

8:0025 ml DuoLife Nappal étkezés előtt
8:301 kapszula ProCardiol Medical Formula és 25 ml Vita C
10:002 kapszula ProStik + 20 ml Klorofil
14:005 ml RegenOil Liquid Gold +1 kapszula ProCardiol + 2 kapszula ProCholterol
19:0025 ml DuoLife Éjjel étkezés előtt (A terméket az utolsó étkezés előtt kell elfogyasztani. A megadott időpont tájékoztató jellegű.)

Az étrendkiegészítés javallott időtartama: 3 hónap

Egy csomag tartalma rendszeres fogyasztás mellett körülbelül 1 hónap időtartamra elegendő, egy felnőtt számára.

A csomag tartalma :

1db - Vita C (750 ml),
1db - ProStik (60 kapszula),
1db - ProCardiol (60 kapszula),
1 db - ProCholterol (60 kapszula)
1db - Klorofil (750 ml),
1db - DuoLife Nappal és Éjjel (Nappal 750 ml + Éjjel 750 ml),
1db - RegenOil LiquidGold (250 ml)


1db - Vita C (750 ml).
Vita C

100% -ban természetes, teljes, folyékony C-vitamin. Serkenti immunrendszerünket. A legfontosabb, hogy megtaláljuk a természetes C-vitamint.

Ne feledjük, hogy amit a gyógyszertárakban vásárolunk, leggyakrabban az L-aszkorbinsav, amely nem a teljes C-vitamin, csak ~ 7% -os. A C-vitamin természetes formájában tartalmaz rutint, bioflavonoidokat és tirozinázokat is. Nélkülük a C-vitamin aktivitása nem teljes.

A természetes, teljes C-vitamin nemcsak az összes fent említett vegyületet tartalmazza, hanem a szervezet is jól illeszkedik hozzá. Nagyon fontos szerepet játszik az emberi szervezetben.

Érdemes megemlíteni, hogy a kevésbé feldolgozott termék a jobb, ezért a nem pasztőrözött Vita C megelőzi a porított C-vitamint vagy a Liposzómába zárt C-vitamint.

C-vitamin hiányának a szervezetben mutatkozó hatásai: gyengeség, gyors kifáradás, étvágytalanság, hajlamosság hasmenésre, vérzésgátlások, sebgyógyulási nehézségek, izom- és ízületi fájdalom, vérszegénység, fertőzésekkel szemben csökkenő ellenállás, sőt a skorbut, … 

Fontos, hogy csak a "vitaminbombaként" elismert, gyümölcsökből származó természetes kivonatokat tartalmazó termékek eredményezik a kívánt hatásokat.

Összetevők:

acerola

Acerola - egy gyümölcs annyi C-vitamint tartalmaz, mint egy kilogramm citrom, sőt erősantioxidáns, amely gátolja a szervezet öregedését és rugalmasabbá teszi a bőrt.

csipkebogyó

Csipkebogyó - 30-40-szer több C-vitamint tartalmaz, mint a népszerű citrusfélék, ez is a könnyen asszimilálható vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok forrása, erősíti az egész szervezetünket.

camu camu

Camu camu bogyó - egalább 2500 mg C vitamint tartalmaz 100 g - ban, antioxidánsokban gazdag, támogatja immunrendszerünket.

1db - ProCardiol (60 kapszula).

ProCardiol

Optimális állapotban tartja a szívizomzatot, az artériákat és a vénákat.

A ProCardiol étrend-kiegészítő gazdag forrása mindazon természetes anyagoknak, amelyek védik az egész keringési rendszert. Miközben támogatja a szív teljesítményét, védi az ereket és szabályozza a koleszterinszintet, segít fenntartani a szívizom, a véredények és a vénák optimális állapotát.

Hatékony a szívizom és a koszorúér megfelelő táplálásában, egyidejűleg javítva a munkájukat, eltávolítva a méreganyagokat, rugalmassá téve az ereket, erősítve a szinoatriális csomót és regenerálva a keringési rendszert, védi az ereket, szabályozza a koleszterinszintet és a vérnyomást.

A ProCardiol nem tartalmaz élelmiszertartósítót vagy génmódosított összetevőt.

Összetevők:

galagonya
Galagonya kivonat - erősíti a szív működését, szabályozza a vérnyomást és a keringést, növeli a szívizom erősségét.
hibiszkusz
Hibiszkusz virágkivonat - kiváló antocianin- és flavonoid-forrás, biztosítja a szükséges koleszterinszintet és védi a májat.
vörös szőlő

Vörös szőlőbőr kivonat - növeli a jó koleszterin szintjét és korlátozza az oxidációját, szabályozza a cukor anyagcserét.

gránátalma
Gránátalma gyümölcskivonat - gazdag A, B, C és E vitaminokban, valamint linolsavban, amely javítja a szív vérellátásának folyamatát, és amelyet a legerősebb antioxidánsnak tekintenek.
málna
Málna – erősíti az erek falát, korlátozza a lipidek oxidációját, megakadályozza, hogy a koleszterin rétegződjön az artériák falán.
szúrós gyöngyajak
Szúrós gyöngyajak - enyhén csökkenti a vérnyomást, fokozza a szívizom hatékonyságát, védi a szívet és a keringési rendszert.
bajkál csucsóka
Bajkáli csucsóka - antioxidánsokban gazdag, korlátozza az erek nem kívánt változásait, serkenti a mikrocirkulációt.
DuoLife
Az antioxidánsok egyedi receptje a ProCardiol® - javítja a szívizom hatékonyságát, szabályozza a vérnyomást, erősíti a szívet és az ereket.

1db - ProStik (60 kapszula).

ProStik

Javítja a mozgásszervi rendszer működését, regenerálja a kötőszövetet a törések és egyéb sérülések után. Elősegíti az inak és az ínszalagok növekedését, serkenti a szervezet kollagén szintézisét, javítja a porc és az ízületek regenerálódását, közben megfiatalítja őket.

Ellensúlyozza a csontritkulásokat, fájdalomcsillapító hatású, ezért fájdalomcsillapító hatású a sebek kezelésére, lassítja az öregedési folyamatokat, erősíti a májat, támogatja az elasztin és a mielin termelést, támogatja az Alzheimer-kór és a sclerosis multiplex kezelését.

Ajánlott az autizmus kezelésének támogatására, az idegsejtek regenerálódása miatt.

Ajánlott továbbá profilaktikus kezelésre az ízületek és az inak védelme érdekében, amelyek túlzottan igénybe vannak véve, pl. sport, túlsúly.

Összetevők:

mumio (shilajit)
Mumio (shilajit) kivonat - segít az egészséges csontváz megtartásában, növeli a fizikai erőt, serkenti a szinoviális folyadék termelését.
fűzfa
Fűzfakéreg kivonat - stimulálja az immunrendszert, a fenol-glikozidok forrása.
ördögkarom
Ördögkarom gyökér kivonat - erősíti az immunrendszert, megkönnyíti az ízületek mobilitását.
tigrisfű
Tigrisfű kivonat - segít az ízületek és az izmok megfelelő működésében, serkentia kollagénszintézis.
kerti angyalgyökér
Kerti angyalgyökér kivonat - tisztító hatású, erősíti az ereket, javítjagyomornedvek, nyál, vizelet és verejtékképződést.
 DuoLife
Kollagén - az organizmus alapja a bázikus fehérje, megtartja a csont és a porcszövet szöveteketjó állapotban.
 DuoLife
A Garcinia cambodia ProStik egyedülálló formulája®-természetes táplálékkiegészítő a megterhelt ízületek, porcok, ínszalagok és inak kezelésére.

1db - ProCholterol (60 kapszula).

ProCholterol

A ProCholterol étrend-kiegészítő természetes anyagok gazdag forrása, amelyek segítenek a koleszterinszint szabályozásában és egészséges szinten tartásában.

Támogatja a szív és érrendszert, az ereket és a szívet.

Pótolhatatlan segítség azoknak, akik a szívbetegségek valamelyik formájában szenvednek. A lipidszintek szabályozása révén hozzájárul a zsírbontó folyamatokhoz és csökkenti az érfalakban történő lipid lerakódását.

Hatékony a koleszterin, a trigliceridek szintjének szabályozásában, megszabadulva az atheroscleroticus plakkoktól, csökkenti a rossz koleszterin szintjét, megakadályozza annak lerakódását az erek falában, védi a keringési rendszert és az ereket, javítja a véráramot a központi keringési rendszerben, regenerálja és megújítja az ereket, erős antioxidánsként hat, szabályozza a vérnyomást, növeli a szív hatékonyságát és támogatja a máj munkáját, nagyszerűen kombinálva a ProCardiol-lal.

Összetevők:

indiai egres
Indiai egres gyümölcs kivonat - kiválóan erősíti a szívet, természetes antioxidáns, nagy réz-, króm- és cinkforrás.
fokhagyma
Fokhagyma kivonat - szabályozza a koleszterin és a trigliceridek szintjét, megakadályozza a vénák meszesedését, aktiválja a szervezetet.
vörös rizs

Vörös erjesztett rizs - lovasztatinot tartalmaz, amely szabályozza a koleszterin szintézisét, csökkenti a rossz koleszterint, védi a szív és a keringési rendszert.

Jiaogulan
Jiaogulan gyökérkivonat - sok ásványi anyagot tartalmaz, hatékony antioxidáns, növeli a szív- és májfunkciókat.
Béta-szitoszterin
Béta-szitoszterin - szabályozza a koleszterin szintjét és a bél általi felszívódását.
Brahmi
Brahmi kivonat - hatékonyan szabályozza a vér zsírsav-oxidációját, megelőzve a szívbetegségeket.
DuoLife
A ProCholterol® - az Opuntia ficus-indica növényből kivont védett formula, folsavban gazdag, fontos szerepe van a homocisztein-szint szabályzásában, amely a veszélyes, érelmeszesedést okozó "rossz" LDL koleszterin oxidációjához szükséges aminosav. Hatékonyan szabályozza a lipidek és zsírok anyagcseréjét a szervezetben.

1db - Klorofil (750 ml).

Klorofill

100% -ban természetes, teljes, folyékony klorofill, úgynevezett "Zöld vér". Folyékony klorofill olyan termék, amely Richard Willstatter és Hans Fischer Nobel-díjain alapul. Méregteleníti a szervezetet - ez az úgynevezett "folyékony energia" - az oxigénnel való kombinációnak köszönhetően antibakteriális tulajdonságokkal, harcias mikrobákkal, tisztító tulajdonságokkal bír, támogatja a bélflóra újbóli felépítését (immunitás) és lehetővé teszi szinte minden belső szerv hatékony regenerálódását.

Számos tanulmány igazolta, hogy ez a zöld színezék támogatja a szervezetet a daganatok elleni küzdelemben - lelassítja fejlődésüket, megakadályozza a nemkívánatos változásokat a DNS-ben és számos rákos és mutagén anyagot semlegesít. Támogatja az anémia és a hemofília kezelését (növeli a vörösvérsejtek szintjét, és vas-forrást jelent).

Erősíti a véredények falát, ami a varikózis csökkentését eredményezi. Megakadályozza a mikroorganizmusok és gombák sokszorozódását, erősíti az immunrendszert, megköti és megszünteti a nehézfémeket.

Probiotikus szerű kölcsönhatásokon keresztül támogatja a szervezet hosszú távú stressz hatásának kitett szervezet regenerálódását és helyreállítását. Tisztítja a májat, és segít eltávolítani a száj és a test kellemetlen szagát.

Használhatja a száj öblítéséhez, csökkenti a gyulladásokat, sebeket és felgyorsítja az ínybetegségek kezelését. Cukorbetegség esetén segít szabályozni a vércukorszintet. Ezen kívül szabályozza a menstruációs ciklust és a pajzsmirigy munkáját, amely felelős a szervezet hormonális egyensúlyáért.

Világosítja az arcszínt és felgyorsítja az UV sugárzásnak kitett bőr regerenálódását.
Mellékhatások: az adagolás kezdetén akne megjelenhet a bőrön - ez egy nagyon pozitív tünet, amely kimutatja a szervezet tisztítását. Ha növeli az elfogyasztott chlorofilt, a tünetek gyorsan elmúlnak.

Összetevők:

borsmenta
Borsmentaolaj - antiszeptikus szer, amely hatásos a szervezet tisztítására, elpusztítjamikroorganizmusokat, amelyek veszélyeztetik az immunrendszert, szabályozza a szervezet savasságát,
árpa
Árpa - kiváló oldható rostok forrása, erős antioxidáns, gazdag vitaminokban, azásványi anyagok szabályozzák a sav-bázis egyensúlyt a szervezetben.
lucerna
Lucerna - háromszor több fehérjét tartalmaz, mint a szója, a fehérje gazdagságáról ismert,erősíti a szervezetet, regenerálja és tisztítja azt.
chlorella
Chlorella - a leggazdagabb ismert klorofillforrás, nagyon gazdag aminosavak, vitaminok ésásványi anyagokban, amelyek egy "szuperfoods" csoport részei, hatékonyan megszabadítanak a toxinoktól, nehézfémektől és vegyszerektől.
klorofil

Chlorofilin - erős lúgos tulajdonságokkal rendelkezik, kiküszöböli a szervezetből származó toxinokat, késlelteti a sejteketoxidáló és öregedő folyamatokat, a réz kiváló forrása.

 

1db - DuoLife Nappal és Éjjel (Nappal 750 ml + Éjjel 750 ml).

Nappali & Éjjeli

 

Szinergikus összetétele 26 természetes összetevőből származik, amelyek tanúsított ökológiai gazdálkodásból származnak, GMO-mentes, vegyi anyagok és peszticidek használata nélküliek.

Szinte 100% -os koncentrációt értünk el, ami azt jelenti, hogy a termékek nem tartalmaznak hígítószereket vagy tartósítószereket. 18 éves kutatás után készült el a végleges recept a fehér üveges DuoLife Day és fekete üveges DuoLife Night számára - ez volt az első olyan innovatív megközelítése az étrendkiegészítőnek, mely megosztja és odafigyel a nappali és az éjszakai anyagcserére.

Kiváló vitamin-, makro- és mikroelemek forrása, valamint bioflavonoidok és antioxidánsok tartalma. Ez visszaállítja a szervezet egyensúlyát a sejt (celluláris) szinten, és tartalmaz természetes összetevőket a rákellenes profilaxisban.

A DuoLife Nappalija fokozza a pszichomotor hatékonyságát, megkönnyíti a memorizálást, megvédi a szervezetet a toxinoktól, pl. élelmiszerekben vagy levegőben lévőktől.

Serkenti az egész test anyagcseréjét, szabályozza a cukor és a koleszterin szintjét, a nyomást, segít a prosztata és az urogenitális rendszert annak gyulladása esetén. Segíti az immunrendszer újjáépítését sejt (celluláris) szinten – felhasználva Nobel-díjas kutatásokat.

Felgyorsítja a regenerációt, tartalmaz antocianint és antioxidánsokat. Antiallergiás és parazitaellenes hatása van. Szabályozza az idegrendszer fejlődését és simítja az arcszínt.

Szintén szabályozza a szervezet savas-lúgos egyensúlyát, stabilizálja az endokrin és keringési rendszereket.

Összetevők:

noni

Noni növényi gyümölcs - a szerotonin és a melatonin nagy forrása, garantálja a jó lelkiállapotot, stimulálja az emésztést.

acai pálma bogyó

Acai pálma bogyó - vitaminokat, ásványi anyagokat és polifenolokat tartalmaz, öregedésgátló hatású és támogatja a szív munkáját.

gránátalma

Gránátalma - javítja a keringési rendszer működését, enyhíti a menopauza tüneteit.

aloe vera

Aloe vera - pótolhatatlan a test tisztítására, javítja az immunitást, emésztést és szabályozza az anyagcserét.

vörös áfonya

Vörös áfonya - gazdag flavonoidok, antioxidánsok és vitaminok forrása, biztosítja a húgyúti és keringési rendszerek hatékony munkáját.

málna

Málna - vitaminok kincse, pantoténsav, valamint mikro- és makroelemek.

bodza

Bodza - serkenti az immunrendszert, megtisztítja a testet.

klorofil

Tengeri varjútövis - gazdag forrása β-karotinnak, flavonoidoknak, vitaminoknak és telítetlen zsírsavaknak.

szőlő

Szőlő - kiváló a szervezet szabályozásában és tisztításában, tökéletesen regenerálja és tisztítja a testet, energiát biztosít.

ginseng

Ginseng gyökér - több mint 200 biológiailag aktív vegyületet tartalmaz, javítja a memóriát, a stressz-ellenálló képesség és a regenerálódási képesség.

csipkebogyó

Vadrózsa gyümölcse - erősíti és tisztítja a testet, támogatja az emésztőrendszer működését.

galagonya

Galagonya - tökéletesen megerősíti a szívet és szabályozza az alvási problémákat.

lucerna

Lucerna - kiváló fehérjeforrás, erősíti a szervezetet, regenerálja az izmokat, membránt. Kiváló a szervezet erősítésében és tisztításában, véd a korai öregedés ellen.

A DuoLife Éjjeli itala megkönnyíti az elalvást, és megköti a szervezetünkben jelen lévő méreganyagokat.

A szükséges összetevők biztosításával javítja a javító és tisztító folyamatokat - beleértve a máj parenchymát (fokozza a glutationszintézist), a hasnyálmirigyet, a veséket és ami nagyon fontos - a beleket, amelyek felelősek a vitaminok felszívódásáért és az immunrendszerünk hatékonyságáért. Rákellenes összetevőket tartalmaz - profilaxis.

Szabályozza a cukrok felszívódását és zsírrá alakítását. Javítja az immunrendszer és az endokrin rendszer működését. Az emésztést és a kiválasztást szabályozza. Visszaállítja a savas-lúgos egyensúlyt a szervezetünkben - támogatja a reflux és a gyomorégés kezelését.

Felgyorsítja a regeneratív folyamatokat, megfiatalítja a sejteket és javítja a látást.

Összetevők:

goji

Goji bogyó - segít megőrizni a megfelelő vércukorszintet, szabályozza az anyagcserét és javítja az emésztést.

fehér eperfa

Fehér eperfa gyümölcs -stabilizálja a vércukorszintet, csökkenti a túlzott étvágyat.

máriatövis

Máriatövis - a flavonoligánok, a vitaminok, a cink, a szilícium, a vas és a kálium forrása a májnak, és támogatja a gyomor munkáját,

articsóka

Articsóka - segít megőrizni a megfelelő trigliceridszintet a vérben, támogatja az emésztést és a májat,

szilva

Szilva - gazdag C-, E- és P-vitaminforrás, kálium, vas, magnézium, kalcium,foszfor és antioxidánsok.

acerola

Acerola gyümölcs -erős antioxidáns, lágyítja a bőrt, az egyik gyümölcs tartalmaz annyi C-vitamint, mint egykilogramm citrom.

szőlő

Szőlő - kiváló a szervezet szabályozásában és tisztításában, tökéletesen regenerálja és tisztítja a testet, energiát biztosít.

cékla

Cékla - támogatja a máj és a gyomor munkáját, tartalmaz sok vitamint és betanin.

klorofil

Macskakarom - erősen növeli a szervezet immunitását és gátolja a rák fejlődését a szervezetben.

fekete törpe berkenye

Fekete törpeberkenye - nagy forrása bioflavonoidoknak és a rutinnak, biztosítja a véralkotóelemeinek a jó állapotát.

citromfű

Citromfű - nyugtató hatású, segít a fejfájásban és a fáradtságban, segít allergia és köhögés ellen.

csalán

Csalán - tisztítja a szervezetet, javítja az immunitást, javítja a bőr és haj állapotát.

lucerna

Lucerna - kiváló fehérjeforrás, erősíti a szervezetet, regenerálja az izmokat, membránt. Kiváló a szervezet erősítésében és tisztításában, véd a korai öregedés ellen.

1db - RegenOil LiquidGold (250 ml).

RegenOil

RegenOil Liquid Gold™ „folyékony arany”, amely kétségén kívül talál helyet az egészséges életmódot kedvelő. A termék kitűnik különleges összeállításával és hidegen préselt növényi-alapú olaj felhasználásával a mágikus 13 számban.

Nattó-extraktumból nyert természetes K2 MK7 vitaminnal és zuzmó-eredetű D3-vitaminnal. Nem tartalmaz tartósítószert és genetikailag módosított terméket.

RegenOil Folyékony Arany ™ a legjobb minőségű hidegen préselt olajok között igazi „folyékony arany”. Az Omega-3 / Omega-6 savak aránya kiegyensúlyozott 1: 1-től 1: 5-ig, ami lehetővé teszi, hogy fenntartsák az úgynevezett „arany részarányt”.

Gazdagították K2-vitaminnal a legértékesebb, természetes alakban, vagyis MK, valamint természetes D3-vitaminnal.

K2 MK7-vitamin, amely jelen van a DuoLife termékben, a Japánból származó natto gyógynövényi kivonat, ahol értékelik az értékes tápanyagai miatt.

D3-vitamin, ami jelen van a termékben, zuzmóból származik és kulcsszerepet játszik az immunrendszer támogatásában, izomrendszer működésében, és sejtosztódásban.

A K-vitamin a véralvadásban játszik fontos szerepet és segít az egészséges csontozat megtartásban.

D-vitamin segít a kalcium elsajátításban, amely szükséges az egészséges csontok és fogak felépítésében és megtartásában.

A természetes növényi összetétel szinergikus ötvözetének köszönhetően, RegenOil Liquid Gold™ táplálék kiegészítő megfelel még a vegetáriánus és vegán táplálék kiegészítési elvárásoknak is.

Összetevők:

napraforgóolaj, lenmag olaj, kukoricaolaj, napraforgóolaj ezüsttövis kivonattal, kendermag olaj, dióolaj, napraforgóolaj csipkebogyóval, búzacsíraolaj, szőlőmag olaj, szezámmag olaj, máriatövismag olaj, makadámdió olaj, cédrusdió olaj, természetes K2 MK7 vitamin (metachinion) nattó kivonatból, természetes zuzmóból származó D3 vitamin (cholecalciferol).

Összetevők 5 ml 50 ml 100 ml
K2 MK7 Vitamin
(menachinon)
75 µg
(100% RWS*)
750 µg
(1000% RWS*)
1500 µg
(2000% RWS*)
D3 Vitamin
(cholekalcyferol)
37,5 µg
(750% RWS*)
375 µg
(7500% RWS*)
750 µg
(15000% RWS*)

Fogyasztási javaslat: naponta egyszer 5 ml, lehetőleg húshoz elfogyasztva. Ne lépje túl a javasolt napi fogyasztási mennyiséget! 5 ml körülbelül 1 teáskanálnyi mennyiségnek felel meg

Korlátozások: Bármely összetevővel szembeni túlérzékenységi reakciók. Ne használja terhes vagy szoptatás alatt. A termék nem használható fel a kiegyensúlyozott étrend helyett. Ennek az étrend-kiegészítőnek az antikoagulánsokat szedő betegeknél történő alkalmazásához a kezelést végző orvos jóváhagyása szükséges.

Tárolás: szobahőmérsékleten és kisgyermekektől elzárva tartandó. A nyitott terméket tartsa hűtőszekrényben és 90 napon belül felhasználja. Óvja a közvetlen napfénytől.

A RegenOilról

A szív csomagról

Rendelje meg most, és mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag - 1 csomag ára:

89.990.-

 

megrendelés