SUNVITAL® a gyermekvitamin

A SunVital®-t a legfiatalabbakra gondolva készítettük. Az összetevői közül nem hiányoznak a növények természetes összetevőiből kinyert szükséges vitaminok és ásványi anyagok. A termék természetes cinkkel van gazdagítva.

Collagen

SunVital® (150 ml).

A gyermekek immunrendszere 12 éves kor körül fejlődik ki teljesen. Ez alatt az idő alatt a fiatal szervezetnek nagyobb mennyiségű vitaminra, ásványi anyagra és egyéb tápanyagokra van szüksége az egyes szervek és az egész szervezet megfelelő működésének biztosítása érdekében.

A legfontosabb anyagok természetesen az élelmiszrekből származnak, ám a gyermekek étrendje ritkán biztosítja a megfelelő mennyiséget ezekből.

Annak érdekében, hogy megelőzzük a hiányt, és biztosítsuk a fiatal szervezet megfelelő fejlődését, fontos az immunrendszer megfelelő természetes anyagokkal történő támogatása.

A még nem teljesen fejlett immunrendszer nehezebben bírkózik meg a kórokozókkal. A nagyobb mennyiségű tápanyag biztosítása lehetővé teszi, hogy hatékonyan verje vissza a mikrobák támadásait, ezáltal csökken a betegségek kialakulásának kockázata, és az esetlegesen előforduló fertőzések lefolyását is enyhítheti.

A SunVital® természetes nyersanyagokból nyert értékes összetevőkből áll, így a termék használata teljesen biztonságos.

Felhasználási javaslat: napi 5 ml. Az egy napi fogyasztásra ajánlott maximális mennyiséget nem szabad túllépni. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére. A változatos táplálkozás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szervezet megfelelő működése szempontjából.

Ellenjavallatok: Túlérzékenység a termék bármely összetevőjére.

Tárolás: Hűtőszekrényben, kisgyermekektől elzárt helyen tárolandó.

 

Összetevők:

vörös szőlő

Vörös szőlő - mely olyan vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása, melyek többek között erősítik az ellenállóképességet.

csipkebogyó

Csipkebogyó - 30-40-szer több C-vitamint tartalmaz, mint a népszerű citrusfélék, ez is a könnyen asszimilálható vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok forrása, erősíti az egész szervezetünket.

méz

Méz - amely a biológiai egyensúly fenntartását segítő flavonoidokat tartalmaz.

fekete bodza

Fekete bodza - sok C-vitamint tartalmaz, amely segíti a kollagén szintézisét.

acerola

Acerola gyümölcs - mely az antioxidánsok fő forrása.

afrikai muskátli

Afrikai muskátli - mely kedvező hatással van a légzőrendszerre.

tökmag

Tökmag - amely többek között többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag.

fokhagyma

Fokhagyma - amely fontos allicin forrás.

kalmegh

Kalmegh (Andrographis paniculata) - amely erősíti az immunrendszer működését.

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag - 1 üveg ára:

5.700.-

A termék áránál vegye figyelembe, hogy mennyi hagyományos C-vitamint és sok más egyéb vitamint, ásványi anyagokat kellene megvennie ahhoz, hogy ugyan azt az eredményt érje el, mint a DuoLife SunVita-val!

 

megrendelés