KOZMETIKUMOK

Kozmetikumok

(Kattintson az Önt érdeklő termék képére vagy nevére!)

Aloé tusfürdő

 

Aloé tusfürdő

Revitalizáld bőrödet a különleges tusfürdőnek köszönhetően, melynek érzéki illata életre kelti az érzékeidet! A szakértők közreműködésével kidolgozott OHA Formula 24/7 Nutri-Form™ az aloe-vera, méz és oregánó jótékony hatását használja fel, tisztítva, frissítve és hidratálva a bőrt.

Az irritáció enyhítését és a bőrhámon keresztüli vízveszteség csökkentését vizsgálatok igazolják

Antibakteriális kézvédő gél

 

Antibakteriális kézvédő gél

A DuoLife Antibacterial Clean Hands Gel egy antibakteriális kézbőr ápoló gél. Hatékony védelmet nyújtó antibakteriális, vírusölő és antiszeptikus készítmény.

A Herbal Body Care egy antibakteriális kézbőr ápoló gél. Hatékony védelmet nyújt - akár 8 órán át a kézfejen maradva.
T
ripla hatással bír:
antibakteriális, vírusölő* és antiszeptikus az 5 különböző, mentával erősített illóolaj tartalomból eredően. A kézbőr kiszárítása nélküli védelem és ápolás.

C-vitaminos kézkrém

 

C-vitaminos kézkrém

A „gyönyörűség vitaminokban” (E, C és F) gazdag krém, mely tökéletes fiatalító terápiát jelent kézfejed bőrének.

Az ECF 24/7 Nutri-Form™, vitamin formulának és a shea vaj adaléknak köszönhetően segít kisimítani és helyreállítani a bőr rugalmasságát, leküzdeni az irritációt, valamint csökkenteni az öregedés korai jeleit.

A DuoLife Vita C Beauty Care megfelelő bőrhidratálást is garantál.

Fogkrém Day & Night

 

Fogkrém Day & Night

A fogkrémek hatékonyak, nem tartalmaznak szilícium-dioxidot, hatalmas mennyiségű tápláló összetevőt tartalmaznak és természetességi indexük 98% (az ISO szabványnak megfelelően).

A fogkrémek a biológiai órához és a cirkadián ritmushoz is hozzá vannak igazítva, ami komplex védelmet és ápolást biztosít a fogak és az íny számára. A megfelelő ápolásnak figyelembe kell vennie a szájüregben nappal és az éjszakai pihenés során lezajló különböző folyamatokat.

Keratin hajkondicionáló

 

Keratin hajkondicionáló

Ez egy regeneráló SOS hajkondicionáló. A hatóanyagok egyedülálló kombinációja, mint például a kókuszdióolaj, a guava levél és a csalánlevél-kivonat, a mezeizsurló-kivonat, a málnakivonat, az oldható keratin, a pantenol és a shea vaj, új dimenziót teremtett a hajápolásban, amely ideálisan használható regeneráló balzsam vagy regeneráló maszk formában. Az elixír (amely 8 aktív összetevőből áll, azaz pantenolból, guajava levél kivonatból, zsurló gyógynövényből, csalán levél kivonatból, oldódó keratinből, shea vajból, kókuszdió olajból, málna kivonatból) intenzív terápia a haja számára.

 

Keratin hajsampon

 

Keratin hajsampon

A sampon egy olyan kozmetikai termék, amelyet a kihulló, száraz, sérült, szálkás végű és fénytelen hajra hoztak létre.

Az egyedülálló Advanced Formula technológiája nemcsak maximalizálja a sampon hatását, de segíthet a hajjal kapcsolatos legnehezebb tünetek leküzdésében is. 

Az elixír (6 aktív összetevőből áll, azaz a szerves borsócsíra-kivonatból, a zsurfa-gyógynövényből, csalánle-vél-kivonatból,guajavalevél-kivonat-ból, az feloldható keratinból, málnakivonatból)ez intenzív terápia a haja számára.

Klorofil bőrradír

 

Klorofil bőrradír

A cukros bőrradír - gondosan kiválogatott, legjobb minőségű összetevőket tartalmaz, melyek serkentik a mikrokeringést és tisztítják a bőrt, valamint javítják a védelmi paramétereit.

Az avokádóolajból és shea vajból készült egyedi Ashedo formula 24/7 Nutri-Form™, használatának köszönhetően a peeling nagyszerűen hidratálja, táplálja és javítja a bőr rugalmasságát.

Kollagén testápoló

 

Kollagén testápoló

A testvaj a hialuronsav három típusának különleges kombinációja, melyek hatását tudományos kutatások igazolják és melyek a forradalmi HyalTri 24/7 Nutri-Form™ formulába vannak zárva.

A hálósított hialuronsav innovatív, erős vízfelszívó tulajdonsággal rendelkező formája helyi „bőrkitöltőként” működik, ezáltal növelve a bőr rugalmasságát.