KERATIN hajkomplex

100% -ban szolubilizált, folyékony keratin.

Keratin

Keratin (750 ml).

A Keratin Hair Complex folyékony étrend-kiegészítő, amely keratin és növényi eredetű természetes összetevőkre épül. Ezeket nemzetközi szabadalmak védik. *.

A DuoLife KERATIN hajkomplex egyben nyújtja az egészséget és a szépséget.

A hajhullása 34% -kal csökken már egy hónapos használat után

A hajhullás jelentős csökkentése. 86% a teljes kezelés után **

Hajad 10x erősebb és 2x rugalmasabb, mint a kezelés előtt **

Jelentősen javul a haj dussága és sűrűsége. XXL vékony szálú hajhoz **

*A termék összetevői 100% -ban természetesek, és klinikailag tesztelték. Hatékonyságukat a haj növekedését és állapotát vizsgáló tesztek igazolják. A készítés során felhasznált anyagoknak bizonyított hatásuk van orális alkalmazás esetén, és férfiak és nők számára szánják őket.

**Az eredmények 3 hónap után láthatóak. A vizsgálatot kutatólaboratóriumban, egy 21 fős csoporton végezték. A hatást minden 2 heti használat után ellenőrizték.

A szolubilizált keratin egy forradalmian új nutrikozmetikum.  

Ez a nyersanyag biológiailag hasznosítható keratinnal látja el a szervezetet, amely segít a sérült haj, köröm és bőr regenerálásában és megóvásában. A szabadalmaztatott előállítási módszer lehetővé tette az emberi hajban megtalálható keratinhoz hasonló szerkezetű nyersanyag előállítását.

A szolubilizált keratin egy forradalmian új nutrikozmetikum.  Ez a nyersanyag biológiailag hasznosítható keratinnal látja el a szervezetet, amely segít a sérült haj, köröm és bőr regenerálásában és megóvásában.

A szabadalmaztatott előállítási módszer lehetővé tette az emberi hajban megtalálható keratinhoz hasonló szerkezetű nyersanyag előállítását.

A Keratin Hair Complex újradefiniálja a minőséget a keratin alapú étrend-kiegészítők terén.
A folyékony formájú, szájon át bevitt keratin lehetővé teszi a keratin hatóanyagának felszívódását és a haj erősítését, továbbá növelve a haj térfogatát és hatékonyan serkentve a növekedését.

A 100%-ban természetes növényi összetevőkből álló készítmény támogatja a sejteket az oxidatív stressz elleni küzdelemben és segít megóvni a hajhullást okozó biológiai mechanizmusoktól.

A keratin komplexnek és a természetes növényi kivonatok tulajdonságainak köszönhetően a Keratin Hair Complex a haj és az egész szervezet erősítésének a legjobb módja.

Az étrendkiegészítés javallott időtartama: 3 hónap

Egy flakon tartalma rendszeres fogyasztás mellett körülbelül 1 hónap időtartamra elegendő, egy felnőtt számára.

Napi ajánlott adag: 25 - 50 ml

Használat: Étkezés előtt naponta egyszer 25-50 ml. Használat előtt mindig rázza fel. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A szervezet megfelelő működésének szempontjából elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód.

Ellenjavallatok: a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység. Terhes és szoptató nők számára a készítmény alkalmazása nem javasolt.

Tárolás: szobahőmérsékleten, gyermekektől elzárva tartandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, maximum 30 napon át. Védje a napsugarak közvetlen hatásától. Tekintettel arra, hogy a DuoLife táplálékkiegészítő egy természetes termék, az íze és állaga az évszak és a gyártáskor felhasznált nyersanyagok függvényében változhat. Az esetleges üledéket természetes összetevőket képezik, amely megszokott jelenségnek számít az ilyen jellegű termékek esetében. Az üledék eltüntetése céljából fogyasztás előtt rázza fel a terméket.

Összetevők:

guava

Guava - Érett termése C-vitaminban és pektinben gazdag.

málna

Málna - vitaminok kincse, pantoténsav, valamint mikro- és makroelemek.

fekete rizs és fügekaktuszvirág

Antocianin tartalomra (250mg/50ml) standardizált fekete rizs és fügekaktuszvirág kivonat

amla

C-vitamin tartalomra standardizált amla gyümölcskivonat

borsó

Organikus borsóhajtás kivonat (100mg/50ml),

keratin

Szolubilizált keratin (100mg/50ml),

csalán

Csalánlevél-kivonat (70mg/50ml)

szőlő

Polifenol tartalomra standardizált szőlőmag kivonat (50mg/50ml)

zsurló

Mezei zsurló kivonat (50mg/50ml)

 

Összetevők

25 ml

50 ml

100 ml

C-vitamin

50 mg

100 mg

200 mg

RBÉ*

63%

125%

250%

A keratinról

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag - 1 üveg ára:

15.690.-

 

megrendelés