ITALOK

Italok

(Kattintson az Önt érdeklő termék képére vagy nevére!)

Aloé - Aloes

 

Aloes - Aloe Vera

100% természetes, teljes, folyékony Aloe Vera. Az egyedülálló összetételének köszönhetően több mint 200 hatóanyagot tartalmaz, amelyek támogatják a szervezet természetes méregtelenítését.

Az antioxidánsok magas tartalma miatt nemcsak erősíti az immunrendszert, hanem megköny-nyíti a bőrsejtek oxigénszállítását is, ami lelassítja az öregedési folyamatokat és növeli annak rugalmasságát.

Collagén

 

Collagen - Kollagén

A DuoLife COLLAGEN egy tökéletesen megalkotott termék.

100%-ban természetes, tel-jes, folyékony kollagén!

DuoLife Collagen-t  mindazok számára alkották, akik szeretnének „örök” fiatalságot biztosítani maguknak.

 

 

Fiber

 

FIBER - a rost forrás

Egy folyékony formájú étrend- kiegészítő, amely 4 forrásból származó oldott étrendi rost komplexumot, valamint szabadalma-zott, márkázott növényi kivonat formulákat tartalmaz: a tápanyagok az emésztőrendszerből történő felszívódását támogató ASTRAGIN®-t, és a belek gyulladásos folyamatainak korlátozását támogató BOSWELLIN®*-t.

Keratin

 

KERATIN

100%-ban szolubilizált, folyé-kony keratin.

A Keratin Hair Complex folyékony étrend-kiegészítő, amely keratin és növényi eredetű természetes összetevőkre épül. Egészség és a szépség egyben.

 

 

Klorofil - Chlorofil

 

Klorofil - Chlorofil

100% -ban természetes, teljes, folyékony klorofill, úgynevezett "Zöld vér".

Méregteleníti a szervezetet - ez az úgynevezett "folyékony energia" - az oxigénnel való kombinációnak köszönhetően antibakteriális tulaj-donságokkal, harcias mikrobákkal, tisztító tulajdonságokkal bír, támogatja a bélflóra újbóli felépítését (immunitás) és lehetővé teszi szinte minden belső szerv hatékony regenerálódását.

 

 

 

Az Én Vérem - My Blood

 

Az Én Vérem - My Blood

A DuoLife Én Vérem egy folyékony étrend-kiegészítő, mely vitamint, ásványi anyagokat, valamint növényi- és gyümölcskivonatot tartalmazó, 100%-ban természetes komplexből áll.

Egy folyékony morfológia, mely elősegíti a vörösvérsejtek megfelelő állapotának, valamint a vérképzésnek a fenntartását.

Vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez.

Egy komplex termék, amelyik a szinergia elvén működik.

Nappali és Éjjeli - Day & Night

 

Nappali és Éjjeli - Day & Night

Az Ön egészségének és vitalitásának mindennapi forrása. Garantálja a jó éjszakai alvást és a szervezet teljes regenerálódását.

Szinergikus összetétele 26 természetes összetevőből származik, amelyek tanúsított ökológiai gazdálkodásból származnak, GMO-mentes, vegyi anyagok és peszticidek használata nélküliek.

Szinte 100% -os koncentrációt értünk el, ami azt jelenti, hogy a termékek nem tartalmaznak hígítószereket vagy tartósítószereket. Kiváló vitamin-, makro- és mikroelemek forrása, valamint bioflavonoidok és antioxidánsok tartalma.

 

SunVital a gyermekvitamin

Gyerek vitamin - SunVital

A SunVital® -t a legfiatalabbakra gondolva készítettük. Az összetevői közöl nem hiányoznak a növények természetes összetevőiből kinyert szükséges vitaminok és ásványi anyagok. A termék természetes cinkkel van gazdagítva.

A SunVital® természetes nyersanya-gokból nyert értékes összetevőkből áll, így a termék használata teljesen biztonságos.

 

 

 

 

C-vitamin - VitaC

 

C-vitamin - VitaC

100% -ban természetes, teljes, folyékony C-vitamin. A DuoLife Vita C kiváló megoldás mindazoknak, akik egészségtelen körülmények között élnek, de szeretnék a vitamin- és ásványi anyag hiányaikat pótolni.

A DuoLife Vita C folyékony C-vitamint tartalmazó, egyedülálló készítmény, amely ezáltal biztosítja a szükséges napi C-vitaminbevitel 100%-át.

 

 

 

 

 

 

 

RegenOil Liquid Gold™

RegenOil Liquid Gold™

RegenOil Liquid Gold™ „folyékony arany”, amely kétség kívül helyet talál az egészséges életmódot kedvelő körében. A termék kitűnik különleges összeállításával és hidegen préselt növényi-alapú olaj felhasználásával a mágikus 13 számban.

Nattó-extraktumból nyert természetes K2 MK7 vitaminnal és zuzmó-eredetű D3-vitaminnal. Nem tartalmaz tartósítószert és genetikailag módosított terméket.

A termék a legjobb minőségű hidegen préselt olajok között igazi „folyékony arany”. Az Omega-3 / Omega-6 savak aránya kiegyensúlyozott 1: 1-től 1: 5-ig, ami lehetővé teszi, hogy fenntartsák az úgynevezett „arany részarányt”. Gazdagították K2-vitaminnal a legértékesebb, természetes alakban, vagyis MK, valamint természetes D3-vitaminnal.