IMMUNTÁMOGATÓ, ELLENÁLLÓKÉPESSÉG

csomag

Az IMMUNTÁMOGATÓ Csomag egy tökéletesen megalkotott termékegyüttes, amely támogatja a szervezet működését és alkalmazkodik a biológiai ritmusához.

Az immunrendszer szerepe a külső behatásoktól való védelem. Az ellenállóképesség megfelelő folyamatainak megőrzése függ a genetikai adottságoktól, kortól, a szervezet erőnlététől, az alkalmazott étrendtől, valamint a stresszfaktoroktól.

Az IMMUNTÁMOGATÓ Csomagban elérhető válogatott termékei, egy lépéssel közelebb visznek az immunrendszer megerősítésének irányába olyan összetevők fogyasztásával, amelyek az immunrendszer munkáját megfelelően segítik.

Immunrendszerünk feladata szervezetünk külső tényezők behatásától való védelme. Szelektív mechanizmusai óriási jelentőséggel bírnak az emberi szervezet számára, hiszen ez egy integrált rendszer, ami az idegrendszerrel és a hormonrendszerrel kommunikál.

Az immunrendszer magzati korban alakul ki, majd az egész gyerekkor alatt fejlődve, teljes érettségét körülbelül 12 éves kor körül éri el. Helyes működése a környezeti tényezőktől függ. Közülük a legfontosabb az étkezés, amely során elengedhetetlen a C-vitamin bevitel. Az eddigi kutatások bebizonyították, hogy a C-vitamin az immunrendszer szerkezetében jelentős szerepet tölt be, ami magas koncentrációjával függ össze a fagocitákban és a limfocitákban, a plazma - koncentrációnál nagyobb mértékben.

Az immunrendszer legnagyobb szerve az emésztőrendszer, így a kórokozók hatására ez a legérzékenyebb.

A parazita - a gazdaszervezetben és azon kívüli parazita szervezetek - tudománya azok biológiájával, felbukkanásával és terjedésével foglalkozik. Ez a tudomány foglalja magában a paraziták okozta betegségek lefolyásával, azok leküzdésével és megelőzésével is.

Az élősködők olyan antagonisztikus szerveződések, amelyek egyes fajai kihasználják egy másik faj egyedeit, életterükként vagy táplálékukként felhasználva azokat. Így okozva kárt a populációnak. Az ilyen interakciók eredményezik a gazdaszervezet populációjának növekedési ritmusának lassulását.

Az emberi szervezetben az élősködők száma meghaladhatja akár a 300 fajtát. Általánosságban úgy vélik, hogy azok kizárólag a belekben léphetnek fel, azonban a gyakorlatban bármeliyk tesztrészben felbukkanhatnak.

A statisztikák szerint körülbelül 2 milliárd ember legalább egy élősködővel fertőzött. A parazitózissal sújtott emberek száma általánosságban meghaladja a 3 milliárdot.

A WHO által megadott adatok alapján az utóbbi 10 évben több, mint 4,5 milliárd ember fertőződött meg. Az USA-ban ez a lakosság 85-95%-a, Európában pedig minden harmadik személy érintett.

Ezek alapján 25%-os halálozási arányról beszélhetünk. A felnőtteken végzett vizsgálatok alapján a személyek 95%-ánál egytől - öt féle fajta élősködővel fertőzöttek. Az emberi szervezetben előfordulhatnak mikroszkopikus élősködők csakúgy, mint a szabad szemmel láthatók.

A paraziták megjelenésével összefüggésbe hozható problémák az embereknél egy visszatérő probléma. A XX. század ellenére a paraziták okozta megbetegedések egyre gyakrabban fordulnak elő. A bővebb ismeretek a parazitákról, a higiéniai feltételek javulása és a jobb megelőzési módszerek együttese túl kevésnek bizonyul.

A genetikai feltétele, az életkor, az egészségi állapot, a stressz és az étrend olyan tényezők, amelyek hatással vannak az immunrendszer mechanizmusainak működésére.

Az étrendbeli összetevők, amelyek immunológiai komponensekkel ellátottak és a DuoLife termékeiben fellelhetők, immunmoduláló jellemzőik miatt kerültek kiválasztásra. Ha gondoskodunk az immunrendszer állapotáról, az kevésbé gyakori fertőzésekhez, valamit azok enyhébb lefolyásukhoz vezet kialakulásuk esetében.

Szervezetünk működése különböző periódusidejű és eltérő rend szerint ismétlődő időciklusokhoz igazodik. A vissza-visszatérő biológiai ritmusok alapvető ökológiai célja a megváltozott körülményekhez történő sikeres alkalmazkodás.

A cirkadián ritmust, azaz a "napi biológiai órát" szabályozó molekuláris mechanizmus kutatásáért három amerikai tudós kapott 2017-ben orvosi-élettani Nobel-díjat.

biológiai óra

A nagyításhoz kattints a képre.

Hogyan is néz ki az ember átlagos cirkadián ritmusa:
07h: Immunitás a mélyponton; heveny cardiovascularis betegségek (szívinfarktus, stroke) hajnali halmozódása
10h: Adrenalin-csúcs; szellemi tevékenységhez a legalkalmasabb időszak
13h: Ebéd utáni (postprandialis) szieszta
15h: Monoton, ismétlődő munka
16h: Fizikai tevékenység, sport
17h: Magas fogamzóképesség
20h: Fokozott allergiás érzékenység; asthmás, szénanáthás betegeknél romló közérzet
22h: Álmosság
01h: Elalvás autóvezetés közben

Egy példa (cukor anyagcsere csomag):

kronofarmakológia

A nagyításhoz kattints a képre.

A DuoLife egyedülállóan a csomagjait az emberek cirkadián ritmusához, azaz a "napi biológiai órájához" igazította (a megadott időpontok tájékoztató jellegűek):

8:0025 ml DuoLife Day étkezés előtt
8:302 kapszula BorelissPro és 25 ml Vita C
10:0020 ml Chlorofil + 25 ml Aloes
14:005 ml RegenOil Folyékony Arany + 2 kapszula  ProSelect
19:0025 ml DuoLife Night étkezés előtt (A terméket az utolsó étkezés előtt kell elfogyasztani. A megadott időpont tájékoztató jellegű.)

Az étrendkiegészítés javallott időtartama: 3 hónap

Egy csomag tartalma rendszeres fogyasztás mellett körülbelül 1 hónap időtartamra elegendő, egy felnőtt számára.

A csomag tartalma :

1db - Vita C (750 ml),
1 db - Aloes (750 ml),
1db - BorelissPro (60 kapszula),
1db - ProSelect (60 kapszula),
1db - DuoLife Chlorofil (750 ml),
1db - DuoLife Day és Night (Day 750 ml + Night 750 ml),
1db - RegenOil Folyékony Arany (250 ml)


1db - Vita C (750 ml).
Vita C

100% -ban természetes, teljes, folyékony C-vitamin. Serkenti immunrendszerünket. A legfontosabb, hogy megtaláljuk a természetes C-vitamint.

Ne feledjük, hogy amit a gyógyszertárakban vásárolunk, leggyakrabban az L-aszkorbinsav, amely nem a teljes C-vitamin, csak ~ 7% -os. A C-vitamin természetes formájában tartalmaz rutint, bioflavonoidokat és tirozinázokat is. Nélkülük a C-vitamin aktivitása nem teljes.

A természetes, teljes C-vitamin nemcsak az összes fent említett vegyületet tartalmazza, hanem a szervezet is jól illeszkedik hozzá. Nagyon fontos szerepet játszik az emberi szervezetben.

Érdemes megemlíteni, hogy a kevésbé feldolgozott termék a jobb, ezért a nem pasztőrözött Vita C megelőzi a porított C-vitamint vagy a Liposzómába zárt C-vitamint.

C-vitamin hiányának a szervezetben mutatkozó hatásai: gyengeség, gyors kifáradás, étvágytalanság, hajlamosság hasmenésre, vérzésgátlások, sebgyógyulási nehézségek, izom- és ízületi fájdalom, vérszegénység, fertőzésekkel szemben csökkenő ellenállás, sőt a skorbut, … 

Fontos, hogy csak a "vitaminbombaként" elismert, gyümölcsökből származó természetes kivonatokat tartalmazó termékek eredményezik a kívánt hatásokat.

Összetevők:

acerola

Acerola - egy gyümölcs annyi C-vitamint tartalmaz, mint egy kilogramm citrom, sőt erősantioxidáns, amely gátolja a szervezet öregedését és rugalmasabbá teszi a bőrt.

csipkebogyó

Csipkebogyó - 30-40-szer több C-vitamint tartalmaz, mint a népszerű citrusfélék, ez is a könnyen asszimilálható vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok forrása, erősíti az egész szervezetünket.

camu camu

Camu camu bogyó - egalább 2500 mg C vitamint tartalmaz 100 g - ban, antioxidánsokban gazdag, támogatja immunrendszerünket.


1db - Aloes (750 ml).

Aloes

100% természetes, teljes, folyékony Aloe Vera.

A DuoLife Aloes folyékony forma, amely, elsősorban az aloelevelek húsán alapszik, amelyet a növény filézett leveleiből nyerik. Az egész gazdagítva lett mézzel és oregánóval. Tökéletes termék azoknak, akik meg akarják őrizni a fiatal kinézetüket és vitalitásukat.

Az egyedülálló összetételének köszönhetően több mint 200 hatóanyagot tartalmaz, amelyek támogatják a szervezet természetes méregtelenítését.

Az antioxidánsok magas tartalma miatt nemcsak erősíti az immunrendszert, hanem megkönnyíti a bőrsejtek oxigénszállítását is, ami lelassítja az öregedési folyamatokat és növeli annak rugalmasságát.

Az Aloe Vera ismert és több mint 7000 éve használatos.

Meggyorsítja a sejtek regenerálódását, gátolja az öregedési folyamatokat, felgyorsítja a sebgyógyulást, megfiatalítja a bőrt és rugalmasabbá teszi. Serkenti az immunrendszert és tisztítja a szervezetet a toxinoktól, még akkor is, ha ezek vízben oldhatatlanok.

Tömíti a beleket és regenerálja a hámot, támogatja a gyomorhurut és a gyomorégés kiküszöbölését.

A lúgos pH-érték miatt visszaállítja a savas-lúgos egyensúlyt. Javítja a vitaminok és ásványi anyagok asszimilációját.

Szabályozza az epe szintjét a szervezetben. Megvédi a lactobacillust a vastagbélben, támogatja a megfelelő bélflóra rekonstrukcióját és megakadályozza a kórokozók kialakulását, védi a szervezetet a fertőzésektől.

Ellenállóvá tesz az allergiákkal és a gyulladásokkal szemben.

DuoLife Aloes értékes összetevők természetes forrása, amelynek köszönhetően, megőrizhető a fiatalság is. Az összetevők különleges kompozíciója tökéletesen eltalálja a szükségleteit azoknak, akik meg szeretnék tisztítani a szevezetüket, elősegíteni annak működését és az immurendszer működésének hatékonyságát javítani.

Aloe bázis alapján, amely előnyös tulajdonságait már évezredek óta ismeretes, jött létre DuoLife Aloes. Antioxidánsok gazdagsága, amely sikeresen eltávolítja a szabad gyököket, amelyek, többek közt az öregedési folyamatokért felelősek, teret ad a szervezet hatékony működésének. A termék sok, fehérjéket felépítő fehérjét tartalmazza.

DuoLife Aloes tartalmaz még vegyes virágmézet, amely megemeli a termékben megtalálható vitaminok és ásványi anyagok abszorpciós szintjét, amellett a szervezet pszichikai és fizikai kimerülés állapotban a táplálásáért felelős.

Oregano hozzáadása, amely értékes kozmetikai és gyógyítási tulajdonságairól híres, többek közt az emésztési folyamatokért felelős.

A DuoLife Aloes az egészség és a fiatalság kondenzált dózisa.

Összetevők:

aloe vera
Aloe hús - hatékonyan tisztítja az emésztőrendszert, megkönnyíti az emésztést, visszaállítja a savas-lúgos állapotegyensúlyát a szervezetben.
aloe vera
Aloe juice - lehetővé teszi a bőr fiatal megjelenését, gazdag antioxidáns és aminosav forrás, támogatja a szervezet természetes immunitását.
méz

Vegyes virágméz - vitaminok és ásványi anyagok forrása rendkívül nagy abszorpcióval, szilíciumforrás, amely támogatja a bőr és a haj regenerálódását.

oregánó
Oregano - javítja a vitaminok és ásványi anyagok emésztését és asszimilációját, antioxidánsforrás, gátolja a szervezet öregedését.

1db - BorelissPro (60 kapszula).

BorelissPro

DuoLife BorelissPro® egy termék, amelyben gondosan kiválogatott összetevők lakoznak a megfelelő arányban és a feladatuk a szervezet immurendszer stimulációja és a kullancscsípések hatásának csökkentése.

DuoLife BorelissPro® egy válasz a modern ember szükségleteire, aki igyekszik szabadban tölteni az idejét, főleg a nyári időszakban, többek közt, kullancscsípésnek van kitéve. Sajnos a hatékony védelem hiánya és a csípés esetén teendők hiánya komoly egészségi konzekvenciákhoz vezethet.

DuoLife BorelissPro® különleges összetevőinek, szabadalmaztatott formulának és a természet ajándékainak köszönhetően megsokszorozodott hatást gyakorol – védi, megelőzi, de egyben enyhíti is a kullancsípés eredményeit.

DuoLife Medical Formula BorelissPro®-ban felhasznált összetevők, amelyek széles spektrumhatásúak, nem csak az immunrendszerról gondoskodnak, vagy a kullanccsípés hatásainak legyőzésében segítenek.

Nagy mértékben támogatják a szívműködést, segítenek megtartani a jó koleszterinszintet, mindemellett garantálják az ízületek és a csontozat megfelelő állapotának megőrzését. A védik a sejteket a szabad gyökök hatása ellen, egyben jó hatással vannak a bőr állapotára és lassítják az öregedés folyamatát.

Az egyes komponensek szinergikus kombinációjának köszönhetően 500% -kal erősebb teljesítmény elérése volt lehetséges, mint a hasonló komponenseket tartalmazó más készítményekkel, ami nagyon erős támogatást nyújt a Lyme-kór kezelésében és a fertőzések profilaxisében.

Természetes termékként, amely a szervezetben a gyulladások megszüntetését támogatja, elvégzi a mindenféle paraziták, protozoák, bélférgek és gombák eltávolítását a szervezetből (trichomonas, fonálférgek vagy tapeworms), és erősen korlátozza testük fejlődését, antiallergiás, javítja és támogatja a májat, ezáltal erősíti az immunitást.

A profilaxisban használatos, nem teszi lehetővé a vírusok és a káros baktériumok kifejlődését, ezért súlyos gyulladás esetén ajánlunk.

Összetevők:

krétai bodorrózsa
Krétai bodorrózsa (Cistus creticus) kivonat - kiváló polifenolok forrása, támogatja az immunrendszert, lassítja az öregedési folyamatokat, pozitívan befolyásolja a mikrobióflórát.
fokhagyma
Fokhagyma kivonat - a flavonoidok forrása kedvezően befolyásolja a szív funkcióját, segít fenntartani a megfelelő koleszterinszintet.
erdei mácsonya
Erdei mácsonya (Dipsacus fullonum) - segít megtisztítani a szervezetet, tartalmaz iridoidokat, amelyek támogatják az ízületeket és a csontokat.
japán keserűfű
Japán keserűfű (Polygonum cuspidatum) kivonat - stimulálja az immunrendszert, méregteleníti a szervezetet.
oregánó
Oregano kivonat - gazdag flavonoid forrása, védi a sejteket a szabad gyököktől.
vándor cikória
Vándor cikória gyökérből készült inulin (FOS).
 DuoLife
Egyedülálló antioxidáns készítmény BorelissPro® - amely gyümölcsök, zöldségek és gyógynövények száraz kivonatainak keverékéből készül különböző arányokban, sok antioxidánst kínálva nekünk, amelyek stimulálják immunrendszert és a szervezet tisztítását. (Szőlő magok és héjak (vitis vinifera), fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) gyümölcse, brokkoli virág (Brassica oleracea var cymosa), káposzta levél (Brassica oleracea var viridis), a kínai tealevél (Camellia sinensis), közönséges hagyma (Alium cepa) levele, közönséges fokhagyma (Alium sativum) szára, grapefruit gyümölcs (Citrus paradisi), orvosi spárga (Asparagus officinalis) szára, édes narancs (Citrus sinensis) gyümölcse , ananász (Ananas comosus) gyümölcse, vadcseresznye (Prunus avium), közönséges kajszi (Prunus armeniaca) gyümölcse, nemes alma (Malus domestica) gyümölcse, a papaya - önporzós trópusi dinnyefa (Carica papaya) gyülölcse, eper (Cucumis sativus) gyümölcse, fekete ribizli (Ribes nigrum) gyümölcse, sárgarépa (Daucus carota) gyökér, közönséges uborka (Cucumis sativus) gyümölcse, az európai olajbogyó (Olea europaea) gyümölcse, a paradicsom (Solanum lycopersicum) gyümölcse).)

1db - ProSelect (60 kapszula).

ProSelect

A ProSelect étrendkiegészítő polifenolokban, oxindol-alkaloidokban, tanninokban, szterinekben gazdag. Antioxidáns hatása révén segít eltávolítani a vérből a káros szabadgyököket.

A rákban ismert mindenféle mutagén változás esetén hatékonyan távolítja el a daganatokat a sejtek szintjén, miközben nem teszi lehetővé újak megjelenését, felgyorsítja a szövet regenerálódását a rák és a kemoterápia után, eltávolítja a káros maradékokat a kemoterápiától.

Megköti a toxinokat, profilaxikusan javítja a májműködést, erősíti az immunrendszert, hatékonyan megakadályozza a rák megjelenését, javítja a hangulatot, megakadályozza a különböző típusú fertőzések kialakulását.

Összetevők:

macskakarom
Macskakarom kivonat - támogatja az immunrendszert, szabályozza az anyagcserét.
Reishi gomba
Reishi gomba kivonat - segít a fizikai fáradtság elleni küzdelemben, javítja a hangulatot,enyhíti a stressz hatásait, megtartja a szervezet hormon egyensúlyát.
graviola
Graviola kivonat - javítja az immunrendszert, javítja a hangulatot, energiát ad.
shitake gomba
Shitake gomba kivonat - stimulálja az immunrendszert, megfiatalítja a szervezetet, erős antioxidáns, amely lelassítja a bőr öregedési folyamatát.
sárgabarackmag
Sárgabarackmag kivonat (amigdalin / B17-vitamin) - támogatja az immunrendszert, segít felépítenia szervezet természetes védelmi gátját.
 DuoLife
Egyedülálló formula ProSelect®- magas koncentrációjú antioxidánsok, amelyek stimulálják az immunrendszertés támogatják az idegrendszert.

1db - Klorofil (750 ml).

Klorofill

100% -ban természetes, teljes, folyékony klorofill, úgynevezett "Zöld vér". Folyékony klorofill olyan termék, amely Richard Willstatter és Hans Fischer Nobel-díjain alapul. Méregteleníti a szervezetet - ez az úgynevezett "folyékony energia" - az oxigénnel való kombinációnak köszönhetően antibakteriális tulajdonságokkal, harcias mikrobákkal, tisztító tulajdonságokkal bír, támogatja a bélflóra újbóli felépítését (immunitás) és lehetővé teszi szinte minden belső szerv hatékony regenerálódását.

Számos tanulmány igazolta, hogy ez a zöld színezék támogatja a szervezetet a daganatok elleni küzdelemben - lelassítja fejlődésüket, megakadályozza a nemkívánatos változásokat a DNS-ben és számos rákos és mutagén anyagot semlegesít. Támogatja az anémia és a hemofília kezelését (növeli a vörösvérsejtek szintjét, és vas-forrást jelent).

Erősíti a véredények falát, ami a varikózis csökkentését eredményezi. Megakadályozza a mikroorganizmusok és gombák sokszorozódását, erősíti az immunrendszert, megköti és megszünteti a nehézfémeket.

Probiotikus szerű kölcsönhatásokon keresztül támogatja a szervezet hosszú távú stressz hatásának kitett szervezet regenerálódását és helyreállítását. Tisztítja a májat, és segít eltávolítani a száj és a test kellemetlen szagát.

Használhatja a száj öblítéséhez, csökkenti a gyulladásokat, sebeket és felgyorsítja az ínybetegségek kezelését. Cukorbetegség esetén segít szabályozni a vércukorszintet. Ezen kívül szabályozza a menstruációs ciklust és a pajzsmirigy munkáját, amely felelős a szervezet hormonális egyensúlyáért.

Világosítja az arcszínt és felgyorsítja az UV sugárzásnak kitett bőr regerenálódását.
Mellékhatások: az adagolás kezdetén akne megjelenhet a bőrön - ez egy nagyon pozitív tünet, amely kimutatja a szervezet tisztítását. Ha növeli az elfogyasztott chlorofilt, a tünetek gyorsan elmúlnak.

Összetevők:

borsmenta
Borsmentaolaj - antiszeptikus szer, amely hatásos a szervezet tisztítására, elpusztítjamikroorganizmusokat, amelyek veszélyeztetik az immunrendszert, szabályozza a szervezet savasságát,
árpa
Árpa - kiváló oldható rostok forrása, erős antioxidáns, gazdag vitaminokban, azásványi anyagok szabályozzák a sav-bázis egyensúlyt a szervezetben.
lucerna
Lucerna - háromszor több fehérjét tartalmaz, mint a szója, a fehérje gazdagságáról ismert,erősíti a szervezetet, regenerálja és tisztítja azt.
chlorella
Chlorella - a leggazdagabb ismert klorofillforrás, nagyon gazdag aminosavak, vitaminok ésásványi anyagokban, amelyek egy "szuperfoods" csoport részei, hatékonyan megszabadítanak a toxinoktól, nehézfémektől és vegyszerektől.
klorofil

Chlorofilin - erős lúgos tulajdonságokkal rendelkezik, kiküszöböli a szervezetből származó toxinokat, késlelteti a sejteketoxidáló és öregedő folyamatokat, a réz kiváló forrása.

1db - DuoLife Nappal és Éjjel (Nappal 750 ml + Éjjel 750 ml).

Nappali & Éjjeli

 

Szinergikus összetétele 26 természetes összetevőből származik, amelyek tanúsított ökológiai gazdálkodásból származnak, GMO-mentes, vegyi anyagok és peszticidek használata nélküliek.

Szinte 100% -os koncentrációt értünk el, ami azt jelenti, hogy a termékek nem tartalmaznak hígítószereket vagy tartósítószereket. 18 éves kutatás után készült el a végleges recept a fehér üveges DuoLife Day és fekete üveges DuoLife Night számára - ez volt az első olyan innovatív megközelítése az étrendkiegészítőnek, mely megosztja és odafigyel a nappali és az éjszakai anyagcserére.

Kiváló vitamin-, makro- és mikroelemek forrása, valamint bioflavonoidok és antioxidánsok tartalma. Ez visszaállítja a szervezet egyensúlyát a sejt (celluláris) szinten, és tartalmaz természetes összetevőket a rákellenes profilaxisban.

A DuoLife Nappalija fokozza a pszichomotor hatékonyságát, megkönnyíti a memorizálást, megvédi a szervezetet a toxinoktól, pl. élelmiszerekben vagy levegőben lévőktől.

Serkenti az egész test anyagcseréjét, szabályozza a cukor és a koleszterin szintjét, a nyomást, segít a prosztata és az urogenitális rendszert annak gyulladása esetén. Segíti az immunrendszer újjáépítését sejt (celluláris) szinten – felhasználva Nobel-díjas kutatásokat.

Felgyorsítja a regenerációt, tartalmaz antocianint és antioxidánsokat. Antiallergiás és parazitaellenes hatása van. Szabályozza az idegrendszer fejlődését és simítja az arcszínt.

Szintén szabályozza a szervezet savas-lúgos egyensúlyát, stabilizálja az endokrin és keringési rendszereket.

Összetevők:

noni

Noni növényi gyümölcs - a szerotonin és a melatonin nagy forrása, garantálja a jó lelkiállapotot, stimulálja az emésztést.

acai pálma bogyó

Acai pálma bogyó - vitaminokat, ásványi anyagokat és polifenolokat tartalmaz, öregedésgátló hatású és támogatja a szív munkáját.

gránátalma

Gránátalma - javítja a keringési rendszer működését, enyhíti a menopauza tüneteit.

aloe vera

Aloe vera - pótolhatatlan a test tisztítására, javítja az immunitást, emésztést és szabályozza az anyagcserét.

vörös áfonya

Vörös áfonya - gazdag flavonoidok, antioxidánsok és vitaminok forrása, biztosítja a húgyúti és keringési rendszerek hatékony munkáját.

málna

Málna - vitaminok kincse, pantoténsav, valamint mikro- és makroelemek.

bodza

Bodza - serkenti az immunrendszert, megtisztítja a testet.

klorofil

Tengeri varjútövis - gazdag forrása β-karotinnak, flavonoidoknak, vitaminoknak és telítetlen zsírsavaknak.

szőlő

Szőlő - kiváló a szervezet szabályozásában és tisztításában, tökéletesen regenerálja és tisztítja a testet, energiát biztosít.

ginseng

Ginseng gyökér - több mint 200 biológiailag aktív vegyületet tartalmaz, javítja a memóriát, a stressz-ellenálló képesség és a regenerálódási képesség.

csipkebogyó

Vadrózsa gyümölcse - erősíti és tisztítja a testet, támogatja az emésztőrendszer működését.

galagonya

Galagonya - tökéletesen megerősíti a szívet és szabályozza az alvási problémákat.

lucerna

Lucerna - kiváló fehérjeforrás, erősíti a szervezetet, regenerálja az izmokat, membránt. Kiváló a szervezet erősítésében és tisztításában, véd a korai öregedés ellen.

A DuoLife Éjjeli itala megkönnyíti az elalvást, és megköti a szervezetünkben jelen lévő méreganyagokat.

A szükséges összetevők biztosításával javítja a javító és tisztító folyamatokat - beleértve a máj parenchymát (fokozza a glutationszintézist), a hasnyálmirigyet, a veséket és ami nagyon fontos - a beleket, amelyek felelősek a vitaminok felszívódásáért és az immunrendszerünk hatékonyságáért. Rákellenes összetevőket tartalmaz - profilaxis.

Szabályozza a cukrok felszívódását és zsírrá alakítását. Javítja az immunrendszer és az endokrin rendszer működését. Az emésztést és a kiválasztást szabályozza. Visszaállítja a savas-lúgos egyensúlyt a szervezetünkben - támogatja a reflux és a gyomorégés kezelését.

Felgyorsítja a regeneratív folyamatokat, megfiatalítja a sejteket és javítja a látást.

Összetevők:

goji

Goji bogyó - segít megőrizni a megfelelő vércukorszintet, szabályozza az anyagcserét és javítja az emésztést.

fehér eperfa

Fehér eperfa gyümölcs -stabilizálja a vércukorszintet, csökkenti a túlzott étvágyat.

máriatövis

Máriatövis - a flavonoligánok, a vitaminok, a cink, a szilícium, a vas és a kálium forrása a májnak, és támogatja a gyomor munkáját,

articsóka

Articsóka - segít megőrizni a megfelelő trigliceridszintet a vérben, támogatja az emésztést és a májat,

szilva

Szilva - gazdag C-, E- és P-vitaminforrás, kálium, vas, magnézium, kalcium,foszfor és antioxidánsok.

acerola

Acerola gyümölcs -erős antioxidáns, lágyítja a bőrt, az egyik gyümölcs tartalmaz annyi C-vitamint, mint egykilogramm citrom.

szőlő

Szőlő - kiváló a szervezet szabályozásában és tisztításában, tökéletesen regenerálja és tisztítja a testet, energiát biztosít.

cékla

Cékla - támogatja a máj és a gyomor munkáját, tartalmaz sok vitamint és betanin.

klorofil

Macskakarom - erősen növeli a szervezet immunitását és gátolja a rák fejlődését a szervezetben.

fekete törpe berkenye

Fekete törpeberkenye - nagy forrása bioflavonoidoknak és a rutinnak, biztosítja a véralkotóelemeinek a jó állapotát.

citromfű

Citromfű - nyugtató hatású, segít a fejfájásban és a fáradtságban, segít allergia és köhögés ellen.

csalán

Csalán - tisztítja a szervezetet, javítja az immunitást, javítja a bőr és haj állapotát.

lucerna

Lucerna - kiváló fehérjeforrás, erősíti a szervezetet, regenerálja az izmokat, membránt. Kiváló a szervezet erősítésében és tisztításában, véd a korai öregedés ellen.

1db - RegenOil LiquidGold (250 ml).

RegenOil

RegenOil Liquid Gold™ „folyékony arany”, amely kétségén kívül talál helyet az egészséges életmódot kedvelő. A termék kitűnik különleges összeállításával és hidegen préselt növényi-alapú olaj felhasználásával a mágikus 13 számban.

Nattó-extraktumból nyert természetes K2 MK7 vitaminnal és zuzmó-eredetű D3-vitaminnal. Nem tartalmaz tartósítószert és genetikailag módosított terméket.

RegenOil Folyékony Arany ™ a legjobb minőségű hidegen préselt olajok között igazi „folyékony arany”. Az Omega-3 / Omega-6 savak aránya kiegyensúlyozott 1: 1-től 1: 5-ig, ami lehetővé teszi, hogy fenntartsák az úgynevezett „arany részarányt”.

Gazdagították K2-vitaminnal a legértékesebb, természetes alakban, vagyis MK, valamint természetes D3-vitaminnal.

K2 MK7-vitamin, amely jelen van a DuoLife termékben, a Japánból származó natto gyógynövényi kivonat, ahol értékelik az értékes tápanyagai miatt.

D3-vitamin, ami jelen van a termékben, zuzmóból származik és kulcsszerepet játszik az immunrendszer támogatásában, izomrendszer működésében, és sejtosztódásban.

A K-vitamin a véralvadásban játszik fontos szerepet és segít az egészséges csontozat megtartásban.

D-vitamin segít a kalcium elsajátításban, amely szükséges az egészséges csontok és fogak felépítésében és megtartásában.

A természetes növényi összetétel szinergikus ötvözetének köszönhetően, RegenOil Liquid Gold™ táplálék kiegészítő megfelel még a vegetáriánus és vegán táplálék kiegészítési elvárásoknak is.

Összetevők:

napraforgóolaj, lenmag olaj, kukoricaolaj, napraforgóolaj ezüsttövis kivonattal, kendermag olaj, dióolaj, napraforgóolaj csipkebogyóval, búzacsíraolaj, szőlőmag olaj, szezámmag olaj, máriatövismag olaj, makadámdió olaj, cédrusdió olaj, természetes K2 MK7 vitamin (metachinion) nattó kivonatból, természetes zuzmóból származó D3 vitamin (cholecalciferol).

Összetevők 5 ml 50 ml 100 ml
K2 MK7 Vitamin
(menachinon)
75 µg
(100% RWS*)
750 µg
(1000% RWS*)
1500 µg
(2000% RWS*)
D3 Vitamin
(cholekalcyferol)
37,5 µg
(750% RWS*)
375 µg
(7500% RWS*)
750 µg
(15000% RWS*)

Fogyasztási javaslat: naponta egyszer 5 ml, lehetőleg húshoz elfogyasztva. Ne lépje túl a javasolt napi fogyasztási mennyiséget! 5 ml körülbelül 1 teáskanálnyi mennyiségnek felel meg

Korlátozások: Bármely összetevővel szembeni túlérzékenységi reakciók. Ne használja terhes vagy szoptatás alatt. A termék nem használható fel a kiegyensúlyozott étrend helyett. Ennek az étrend-kiegészítőnek az antikoagulánsokat szedő betegeknél történő alkalmazásához a kezelést végző orvos jóváhagyása szükséges.

Tárolás: szobahőmérsékleten és kisgyermekektől elzárva tartandó. A nyitott terméket tartsa hűtőszekrényben és 90 napon belül felhasználja. Óvja a közvetlen napfénytől.

A RegenOilról

 

 

Az Immuntámogató csomagról

Rendelje meg most, és mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag - 1 csomag ára:

89.990.-

 

megrendelés