My Blood

Én Vérem

A DuoLife Én Vérem egy folyékony étrend-kiegészítő, mely vitamint, ásványi anyagokat, valamint növényi- és gyümölcskivonatot tartalmazó, 100%-ban természetes komplexből áll.
Egy folyékony morfológia, mely elősegíti a vörösvérsejtek megfelelő állapotának, valamint a vérképzésnek a fenntartását.

Én Vérem - My Blood

Én Vérem My Blood (750 ml).

I. Folyékony morfológia
A DuoLife Én Vérem a „folyékony morfológia" egy formája, amely elősegíti a vörösvértestek megfelelő állapotának a fenntartását és a vérképződést. A morfológiád tükrözi életminőségedet!

II. Vitaminok, ásványi anyagok, zöldségek és gyümölcsök komplexuma
A DuoLife Én Vérem vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez. Egy komplex termék, amelyik a szinergia elvén működik.

III. 100 %-ban természetes
A termék csak növényi eredetű természetes összetevőket tartalmaz és gluténmentes. Nem tartalmaz GMO-t, tartósítószereket, ezért megfelel a tiszta címkével ellátott termékek globális trendjének.

IV. Koncentrált dózis
Minél koncentráltabb a dózis, annál kevesebb készítményre van szükség a hatás eléréséhez. A koncentrált dózisok lehetővé teszik a hatóanyagok maximális növelését a készítmény egy adagjában. A megnövekedett hatóanyag-mennyiség fokozza a készítmény aktivitását.

V. IHHP
A módszer előnye, a klasszikus módszerekkel készült termékekkel összehasonlítva, a készítmény magas egészségre gyakorolt hatása és tartóssága, valamint az összetevők természetes tápértékének és érzékszervi tulajdonságának a megőrzése.

VI. LADME
Felszabadulás -> Felszívódás -> Eloszlás -> Anyag-, energia- és információáramlás. -> Szétválasztás

VII. Üvegpalack
A gyógyszerészeti célokra készült üvegpalackra speciális szabványok vonatkoznak. Ez védi legjobban a terméket a fény, a nedvesség és a hőmérséklet változásától, mindenekelőtt nem lép kölcsönhatásba a termék alkotóelemeivel.

DuoLife My Blood - Újjáéled az Élet
Nekik ajánljuk a terméket:

A megfelelő növényi összetevők, valamint a vitaminok és az ásványi anyagok kombinációja lehetővé tette számunkra, hogy egy új terméket hozzunk létre a funkcionális étrend-kiegészítők területén. A DuoLife Moja Krew szinergikus és additív módon három dimenzióban működik:

Én Vérem

A nagyításhoz kattints a képre.

1. Megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól

A DuoLife My Blood termékének számos összetevője felelős a szervezet méreganyagoktól való megtisztításáért. A legfontosabb a céklalé, a betainban gazdag zöldség. A céklalében található nagy mennyiségű magnézium jótékony hatást fejt ki az erek állapotára.

2. Támogatja a keringési rendszert, a szervezet ellenálló képességét és regenerálódását

Az étrend-kiegészítő alkotóelemei komplex és additív működésükkel a legjobb támogatást nyújtják a keringési rendszer, a szervezet ellenálló képessége és regenerálódása számára. A My Blood készítményt a DuoLife Tudományos Tanácsa, dietetikusok és a DuoLife Center for Innovation Reserch™ közösen dolgozták ki úgy, hogy az egyik összetevője növelje a másik hatékonyságát (úgynevezett additív hatás). Ez maximális eredményt biztosít az étrend-kiegészítésben.

3. Segít fenntartani a megfelelő morfológiai eredményeket

A véreredmények tükrözik a szervezet állapotát. Ezért fejlesztették ki a DuoLife Én Vérem termékét úgy, hogy értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal, valamint növényi és zöldség kivonatokkal lássa el a szervezetet.

A tartalmazott összetevők működése:

Az összetevők hatásai.

A nagyításhoz kattints a képre.

Én vérem fogyasztása előtt, így néznek ki a vér alakos alkotóelemei:

Én vérem fogyasztása előtt

A nagyításhoz kattints a képre.

Én vérem fogyasztása után, így néznek ki a vér alakos alkotóelemei:

Én vérem fogyasztása után

A nagyításhoz kattints a képre.

A fenti képeken, vércseppanalízis után, jól látható, hogy az Én Vérem - My Blood fogyasztása után a vér alkotóelemei nincsenek összecsomósodva, összetapadva, ami akadályozza a trombózis kialakulását és felsőbb dimenzióba helyezi a vér oxigén- és tápanyagszállítási képességét!

Javasolt adag: Étkezés előtt naponta egyszer 25-50 ml. Használat előtt mindig rázza fel. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A szervezet megfelelő működésének szempontjából elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód.

Tárolás: Hűtőszekrényben, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Figyelem: A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység. Alkalmazása nem javasolt terhes vagy szoptató nők esetében.

Összetevők:

Céklagumó lé, fekete ribizli lé, vörös szőlő lé, C-vitamin tartalomra (160mg/50ml) szabványosított acerola gyümölcskivonat, spenótlevél kivonat (50mg/50ml).

Az összetevők az alábbi vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazzák: 

A-vitamin (retinil-acetát),
D-vitamin (kolekalciferol), 
E-vitamin (dl-alfa-tokoferil-acetát),
C-vitamin (L-aszkorbinsav),
B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), 
B2-vitamin (riboflavin-5-foszfát),
B3-vitamin (nikotinsavamid), 
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), 
B9 (folsav),
B12 (cianokobalamin),
B7 (D-biotin),
B5 (pantoténsav), 
vas (vas (II) -fumarát),
cink (cink-glükonát), 
réz (réz (II) -glukonát),
mangán (mangán-szulfát),
szelén (nátrium (IV) -szelenát),
molibdén (nátrium (IV) -molibdát) ), 
jód (kálium-jodid).

A termékben található C-vitamin az acerola gyümölcs kivonatából, cékla, fekete ribizli és piros szőlő levéből, valamint természetes zöldség és gyümölcs-keverék kivonatából származik.

 

Az Én Véremről, a My Blood-ról

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag - 1 üveg ára:

13.150.-

 

megrendelés