DÍJAK, KITÜNTETÉSEK

Zöld Bizonyítvány

Program, amely azért jött létre, hogy motiválja és támogassa a vállalkozókat, akik érdekeltek a termékeik, szolgáltatásaik vagy gyártásaik során a magas ökológiai előírások alkalmazásban, amelyek az EU-ban hatályosak. Ez egy jelentős proökologiai program, amely következetesen népszerűsíti azokat a vállalkozókat akik cselekednek a környezetvédelem terén és a termékeik egyben teljesítik a legjobb minőségű követelményeket. A Fogyasztónak garantálja, hogy a termékek és a szolgáltatásak, melyek ezzel a szimbólummal vannak ellátva, a környezetre való gondoskodásáról ad tanúsítványt.

Legmagasabb Minőség Tanusítvány

A Legmagasabb Minőség Tanúsítvány az egyik legelitebb program, amely az EU rendelete alapján van jelen, az ISO normákon valamint a managing és minőség rendszerek előírásain alapszik. A Legmagasabb Minőség Tanúsítvány a DuoLife Cég részére kitüntetés, amely csakmegbízható partnereknek adható. A Legmagasabb Minőség Tanúsítvány a DuoLife Cég részére megerősíti, hogy a cég modern és versenyképes úgy a hazai mint a külföldi piacokon.

GMO-mentes Minőségi Tanúsítvány

Ezt a a díjat egy cég csak abban az esetben kaphatja meg, ha a gyártás során nem használt génkezelt élelmiszert és a végtermék GMO mentes. Abban az esetben, ha a gyártás során nem használat génkezelt élelmiszert GMO-mentes Program és - MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY egy objktív bizonyítéka annak,hogy a termék 100% mentes a génkezelt terméktől.

Europai Legmagasabb Minőség Garancia

Európai Legmagasabb Minőség Garancia az egyik legelitebb program, amely az EU új rendeletein alapszik, amelyek a minőség rendszerekre, ISO tanúsítványra, managmentre és minőségre terjed ki. Egy cég, aki az Európai Legmagasabb Minőség Garancia díjazottja, a modern és versenyképes hazai és külföldi piacon egyaránt vetélytárs.

Biztonsági Tanúsítvány

A Biztonsági Tanúsítvány semleges és alapos vizsgálat során adható, melyet egy nagyon jól kiképzett csapat ad ki. Biztonsági Tanúsítvány az ember bizalma aziránt az Intézmény felé, aki óvja az életét és a javát, valamint bizonyíték arra, hogy az emberek bíznak a gyártóban vagy a beszolgáltatóban. Ez azt is bizonyítja, hogy a fogyasztó miután bízik a gyártóban vagy szolgáltatóban meg is veszi a terméket vagy él a szolgáltatással.

Cruelty-free

PETA által „kegyetlenségtől mentes” elismert termékek azok a márkák, amelyek az állatokon nem tesztelő céglistán szerepelnek. People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) egy nezetközi non-profit szervezet és legnagyobb a világon, amely állatokkal foglalkozik. Duolife hivatalos jelenléte a Cruelty-Free márkák listáján egy következő bizonyíték arra, hogy a természettel 100%-ban megegyezően működik.

V-jelölés

A Viva Alapítvány Vegán termékeket hitelesít, azokat V-jelöléssel ellátva. A V-jelölés annak bizonyítéka, hogy a termék nem tartalmaz állati vagy állati eredetű összetevőket, valamint pálmaolajat. Ezen kívül garantálja azt is, hogy a termék nem volt állatokon tesztelve.

Kiváló Termék minősítés

A "Kiváló Termék" minősítést olyan élelmiszertermékek kapják, amelyeket magas minőség, innováció, vagy hagyományos és regionális recept jellemez. A minősítést a portalspozywczy.pl és a dlahandlu.pl szerkesztősége, valamint a Lengyel Kereskedelmi és Forgalmazási Szervezet bonyolítja le.

Certyfikat ECJIP ISO22000

Európai Minőség és Népszerűsítés Intézetének ISO22000 Tanúsítványa a semleges és hitelesített folyamat eredményeként biztosítja a magas szintű képzettségel rendelkező csapata által. Az Európai Minőség és Népszerűsítés Intézetének kitüntetése egy tájékoztatás az Ügyfél részére, hogy a Duolife, a táplálék-kiegészítés elvei szerint használván, az ember egészségét és életét szolgálják. MNI Programok célja a vállalkozások elitcsoportjának kiválasztása, amely az Európai Unio piacán kínálja a legmagsabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat, amelyek kiemelkedőek a természetbaráti és egészségmegőrzési tevékenység szempontjából is és mindemellet a magas biztonsági előírásokat is garantálják.

Európai Minőség Népszerűsítése tanusítvány ISO 9001

ISO 9001 egy nemzetközi elismerés, amely a minőség managing rendszereket díjazza. Azok a cégek, amelyek megkapják ezt a kitüntetést, teljesíteniük kell 8 követelményt: ügyfélorientált; hatékony Vezetőség, amely megadja a megfelelő fejlődősi irányt; magas elkötelezettsége azoknak az embereknek, akik építik a szervezetet; rendszeres hozzáállás; a végrehajtott folyamatok minősége; analitikus hozzáállás a probléma megoldáshoz; a beszállítókkal való kapcsolatépítés; a szervezet állandó tökéletesítése, hogy a hatékony folyamatokat végezzenek.

SPA Prestige Awards 2017 Ajánlása

SPA Prestige Awards 2017, SPA & WELLNESS legtekintélyesebb spa és wellness versenyek szervezője ajánlja DuoLife Collagen terméket mint a legmagasabb minőségű terméket, amely teljesíti az ügyfelek minden kívánságát és megbízható márka vezető terméke. A SPA Prestige Awards 2017 ajánlata egy valódi tájékoztatás minden szépségszalonnak, kozmetikai szalonnak, szállodáknak, SPA kabineteknek és szépítőszalonoknak, akinek az Ügyfelei értékelik a szolgáltatását és a termékek legmagasabb minőségét. A DuoLife Collagent azért ajánlják, mert csak természetes és bizonyítottan tiszta összetételek alapján készült.

ARANY OTIS 2016 díj a DuoLife Nappali & Éjjeli számára

Legtekintélyesebb verseny gyógyszeripari orvostudományi ágazatban Lengyelországban. Bizalom Díj Intézetének Tanácsa az Arany OTIS-szal azokat a cégeket és termékeket tünteti ki, amelyek különösen figyelemre méltóak a tevékenységük és az ügyfeleknek kínált termékeik minősége és hatékonysága miatt. DuoLife termékek Arany OTIS Bizalom Díj kitüntetésével egy bizonyíték a népszerűsítésre, amelynek örvend az a márka a wellness ipari ágazaton belül, valamint a gyógyszeripari és orvostudományi ágazat részéről egy jeles elismerés.

2015 Év Minőség Díja

Az évi kongresszus keretében, 600 résztvevő jelenléte mellett zajlik a hivatalos az Év Minősége díjátadása. Egyedülálló a maga kategóriájában az az esemény, ahol összegyűlnek az üzlet, a tudomány és az önkormányzatok képviselői. DuoLife Cég kitüntetést nyert 2015. évben: az első helyen döntetlent ért el a legjobb minőségű termékek kategóriában. Ehhez a kitüntetéshez a hivatalos levélben gratulált Lengyelország Elnöke, Andrzej Duda, értékelte a cég hozzájárulást a gazdasági fejlődésbe. Az Év Minősége az egyik legtekintélyesebb lengyelországi díj.

Fogyasztói Vélemenydíj – 2015. év Felfedezése

Legtekintélyesebb összlengyelországi verseny, amely célja minden évben a Fogyasztók közül a legnépszerűbb termékek és márkák kiválasztása a saját kategóriákban.

DuoLife Márka a Fogyasztói Véleménydíjat kapott a 2015. év Felfedezések katégóriában az egyik legnépszerűbb és legértékeltebb termék a lengyel piacon. Ez az eredmény a következő bizonyíték a bizalomra, amellyel a fogyasztók értékelik a DuoLife márkát.

Az ARANY OTIS díj a DuoLife Medical Formulára

A legtekintélyesebb verseny Lengyelországban a gyógyszeripari- és orvostudományi ágazatban. Bizalom Díj Intézetének Tanácsa Arany OTIS-szal azokat a cégeket és termékeket tünteti ki, amelyek különösen figyelemreméltóak a tevékenységük és az ügyfeleknek kínált termékeik minősége és hatékonysága miatt. DuoLife termékek Arany OTIS Bizalom Díj kitüntetése egy újabb bizonyíték a népszerűségre, amelynek örvend az a márka a wellness ipari ágazaton belül, valamint egy jelentős elismerés a gyógyszeripari- és orvostudományi ágazat részéről.

A Megbízható Tanúsítványt Cég program

A Megbízható Tanúsítvány Cég program olyan vállalkozóknak szól, akik szeretnék bebizonyítani, hogy a megbízhatóság és a becsületesség a legfontosabb az üzletben. A program megkönnyíti a cég pozitív, megbízható és fizetőképes megítélésének kialakítását. A programban részt vevők egy Megbízhatósági Tanúsítványt kapnak, mely a BIG SA. Nemzeti Adósságnyilvántartásban jegyzett rendezetlen kötelezettségek hiányát igazolja. A tanúsítványt hagyományos vagy elektronikus - folyamatosan frissített és online elérhető - formában biztosítjuk. Ennek köszönhetően objektív információt nyújt a cég megbízhatóságáról és fizetőképességéről.