CSOMAGOK

Csomagok

(Kattintson az Önt érdeklő csomag képére vagy nevére!)

Cukor csomag

 

CUKOR Csomag

A Cukor Anyagcsere Csomag egy tökéletesen megalkotott termékegyüttes, amely támogat-ja a szervezet működését és alkalmazkodik a biológiai ritmu-sához.

A cukrok anyagcseréjéhez kapcsolódó helytelen folyamatok negatívan hatnak belső szerveink működésére, így az agyunkra is.

A bennük található hatóanyagok bizonyítják, hogy lehetséges a megfelelő cukorszint fentartása a vérben.

 

 

Energetizáló csomag

 

ENERGETIZÁLÓ csomag

Jelentős energia ingadozások, fizikai és pszichés kimerültség, legyengült erőnlét…. Ezek a problémák egyre több szakmailag aktív és tanuló embert érintenek. A stressz-hatásnak és a környezeti hatásoknak való kitettség az energiaforrások kiapadásához vezet A csomagban elérhető DuoLife termékek segítik a szervezetünket abban, hogy a legfontosabb tápanyagokhoz jusson. Támogatja az ener-giaszint növelését, a fáradtságérzet kiegyenlí-tettségét és a kimerültségi állapot csökkentését.

Hormonrendszer csomag

 

HORMONRENDSZER csomag

A hormonrendszer, más néven az endokrin rendszer a szervezet belső egyensúlyának - a homeosztázis fenntartásáért felel. Szervezetünk különböző pontjain megtalálható nyirok-csomók alkotják, amelyek az egyes szervek és a teljes szervezet megfelelő működési feltételeihez biztosítják a hormontermelést - és kivá-lasztást. Az endokrin rendszer rendellenességei a homeosz-tázis elvesztéséhez vezet, ami számos betegség kialakulását segíti elő.

Idegrendszer csomag

 

IDEGRENDSZER csomag

Meg kell küzdenünk a stresszel, a zajjal és a légszennyezéssel is. Ezek alvászavarokat és nem megfelelően működő idegrendszert eredményeznek. Állapotát olyan tényezők is súlyosbítják, mint a nem megfelelő étrend és az oxidatív stressz.

A válogatott, Idegrendszer Csomagban található DuoLife termékek a szükséges hatóanyagokat biztosítják az idegrednszer javításához és állapotának megőrzéséhez.

Immunerősítő csomag

 

IMMUNTÁMOGATÓ, ELLENÁLLÓKÉPESSÉG csomag

Az IMMUNTÁMOGATÓ Csomag egy tökéletesen megalkotott termékegyüttes, amely támo-gatja a szervezet működését és alkalmazkodik a biológiai ritmusához.

Az immunrendszer szerepe a külső behatásoktól való védelem.

Az ellenállóképesség megfelelő folyamatainak megőrzése függ a genetikai adottságoktól, kortól, a szervezet erőnlététől, az alkalmazott étrendtől, valamint a stresszfaktoroktól.

 

Koleszterin csomag

 

KOLESZTERIN csomag

A koleszterin elengedhetetlen szervezetünk megfelelő működéséhez. Az LDL (ún. rossz) koleszterin túl magas szintje a (jó) HDL koleszterin szintjéhez képest atheroscle-roticus plakk kialakulását idézi elő, ami az egészségre, sőt életveszélyes lehet. A koleszterinszint egyensúlyban tartása a vérben éppen ezért elengedhetetlen a szervezetünk funkcióinak megfelelő megőrzéséhez. Ebben a működésben nyújtanak segít-séget az egyes összetevők, amelyek a Koleszterin csomagban találhatóak.

 

Regeneráló csomag

 

REGENERÁLÓ Csomag

Az emberi szervezetben az okozott szövet - és szervkárosodás természetes javítófolyamatai mennek végbe. Ezek feladata az, hogy a keletkezett zavarokat minimá-lisra csökkentsék és alkalmassá tegyék a szervezetet az új körülmények között való funkcionáláshoz. A hatékony regenerálódás sikerének kulcsa éppen ezért a már említett javító folyamatokban felhasznált hatóanyagok biztosítása a szervezet számára. A válogatott DuoLife termékek, melyek a Regenerálás csomag részét képezik, a szervezet megfelelő működéséhez szükséges hatóanyagok és a vitalitás hatékony felépítésének össze-kapcsolása.

 

Sport és ízületi csomag

 

SPORT és ÍZÜLETI Csomag

A rendszeresen végzett testmozgás az egészség-megőrzés egyik alapeleme. A Sport csomagban található DuoLife termékek a modernkori profi és amatőr sportolók elvárásait hivatottak teljesíteni. Ajánljuk a sportolók különleges igényeihez kifejlesztett étrend-kiegészítők fogyasztását. Olyan hatóanyagok bevitelét teszik lehetővé, amelyek pozitívan hatnak a teljes szervezet működésére.

Nem csak az aktívan sportolóknak ajánljuk, mely a sportolók különleges igényeihez lett kifejlesztve, hanem fogyasztása ajánlott az idősebb korban bekövetkezett ízületi problémák (kopások, gyulladá-sok) kezelésének kiegészítésére is!

Súlycsökenés csomag

 

SÚLYCSÖKKENÉS Csomag

SÚLYCSÖKKENÉS Csomag egy tökéletesen megalkotott termékegyüttes, amely támogat-ja a szervezet működését és alkalmazkodik a biológiai ritmusához.

A súlyfelesleggel való küzdelem nem csak egy lépés a kívánt sziluett felé, de mindenekelőtt az egészség felé. A megfelelő testsúly elérése és megtartása érdelében gondos-kodnunk kell a szervezetünkről belülről is, a megfelelő étrend-kiegészítőkkel támogatva.

Szépség csomag

 

SZÉPSÉG Csomag

A szépség és fiatalság megőrzése már az ókorban is kérdések elé állította a tudósokat és kutatókat.A szervezetnek szüksége van belülről pótolni a szükséges vitaminokat és nyomelemeket.

A szervezetünk ilyen igényét megfelelően teljesítik a DuoLife válogatott termékei, amelyek a csomagban egységben táplál-kozási kozmetikumokként fejtik ki hatásukat, javítva a szervezet működését, elősegítik a haj, bőr és körmök állagának javulását.

Szemek csomag

 

SZEMEK Csomag

A SZEMEK Csomag egy tökéletesen megalkotott termék-együttes, amely támogatja a szervezet működését és alkalmazkodik a biológiai ritmu-sához. A minket körülvevő világról minden ismeretet az érzékeinken keresztül szerezzük meg, azaz: az érintés, ízlelés, szaglás, hallás és a látás segítségével.

A legfontosabb érzék számunkra a látás.

Szív csomag

 

SZÍV Csomag

Az emberi szervezet vérkeringésének legfontosabb eleme a szív. Feladata a vér pumpálása az erekbe, a vér és a sejtek közti anyagcsere, valamint tápanyagok és oxigén biztosítása a sejtekbe.

A szív hatékonysága saját auto-matizmusától, de a megfelelő működést és állapotának megőrzését lehetővé tevő hatóanyagok rendszeres biztosításától is függ.

Tisztító, méregtelenítő csomag

TISZTÍTÓ, MÉREGTELENÍTŐ Csomag

Az ápoltság nem csak a testünk – azaz az alakunkról való gondoskodásról szól, de a szervezetünkről való gondoskodásról is, figyelembe véve annak belső szükségleteit.

Az ápolásban kulcsszerepet tölt be a méregtelenítő folyamat, azaz a szervezet megtisztítása. Ez valójában az anyagcsere folyamatban lerakódott és a külső forrásokból bejuttatott szükségtelen anyagok eltávolításának folyamata.

Az ajánlott termékek elérhetőek a Tisztító csomagban, ez egy remek és hatékony lehetőség a szervezet detoxikálására, ami pozitív hatással van az egészségre és a kedélyállapotra.