COLLAGEN

A DuoLife COLLAGEN egy tökéletesen megalkotott termék.

100%-ban természetes, teljes, folyékony kollagén!

Collagen

Collagen (750 ml).

DuoLife Collagen fiatalság lényege egy könnyen adagolható, folyékony formában. A terméket az antioxidáns formulával gazdagítottuk, amik egyaránt hozzájárulnak az elöregedési folyamatok elleni védekezéshez és a megfelelő kondíció megőrzéséhez.

DuoLife Collagen-t  mindazok számára alkották, akik szeretnének „örök” fiatalságot biztosítani maguknak. Az egyedülálló összetétel, az antoxidánsokban gazdag, alkalmas az öregedési folyamatok elleni védelem garanciára, lassítja őket, és egyszerre sikeresen küzd a szabad gyökök ellen.

DuoLife Collagen-ben jelenlévő tápanyagok az egész szervezet kondíciójára hatnak, beleértve minden egyes strukturájának működését.

Egészség, fiatalság, kondició csupán egy termékben, amely teljesen természetes és a szervezet működését több oldalról hatékonyan támogató összetevőket tartalmaz.

A rendszeresen végzett testmozgás az egészségmegőrzés egyik alapeleme.

A DuoLife Collagen a modernkori profi és amatőr sportolók elvárásait hivatott teljesíteni. Nem csak az aktívan sportolóknak ajánljuk, mely a sportolók különleges igényeihez lett kifejlesztve, hanem fogyasztása ajánlott az idősebb korban bekövetkezett ízületi problémák (kopások, gyulladások) kezelésének kiegészítésére is!

Olyan hatóanyagok bevitelét teszi lehetővé, amelyek pozitívan hatnak a teljes szervezet működésére.

Az emberi test mindennap számos mozgásformát végez. Ez fakadhat az általunk végzett munka milyen követelményeket szab nekünk, de természetes mozgásigényből is.

A folyamatos rohanás korát éljük a magánéletünkben és munkahelyünkön is. Elég csak kimenni a parkba, hogy mindenféle korú embert lássunk, akik különféle távolságokat rónak le.

Divatba jött a futás. Eleinte mókából futottak. Azonban mára már nem csak a futás gondolatáért futunk.

A kocogás szerelmesei egy lépéssel tovább mentek. Már nem elég egy negyedórás futás a lakótelep körül, vagy egy kis ügetés a barátunkkal. Mostanság már nem ad büszkeségre okot az, ha egy párkilométeres futamot magunk mögött tudhatunk, hanem a maraton lefutása és gyakran olyan időn belül, amelyet más versenytársak méltán irigyelhetnek.

A futás során szerzett sérülések nagyrészt versenyfutás a térrel és az idővel. Sajnos már nem számolunk a szervezetünk alkalmazkodó képességével. Az uralkodó hóbort fenntartások nélküli elfogadása és az ezzel járó, az emberi test elkerülhetetlen, öregedéssel járó lehetőségeinket és képességeinket meghaladó fizikai megterhelés károsítják mozgásszerveinket.

A rendszeres testmozgás az egyik legfontosabb, meghatározó eleme a lakosság egészségének és egészséges életmódnak. A fizikai terhelés fontos, de bizonyos kockázatot rejt magában.

A sportsérülések a nem megfelelően elvégzett mozdulatokból, rosszul kiválasztott gyakorlatokból, nem megfelelő terhelés - gazdálkodásból és az egyes gyakorlatok közti szünetek hiányából alakulnak ki.

A sportban a táplálékkiegészítők hozzájárulnak a regenerálódás felgyorsításához, és a test teljesítőképességének növeléséhez. A jelenkor sportolóinak elvárásainak eleget téve olyan táplálékkiegészítők fogyasztását javasoljuk, amelyek az adott sportágtól függően biokatív hatóanyagokat tartalmaznak.

A COLLAGEN táplálékkiegészítő nem csak az aktívan sportolóknak ajánlott, hanem az idősebb korban bekövetkezett ízületi problémák (kopások, gyulladások) kezelésének kiegészítésére is!

A kollagén a legfontosabb fehérje, az emberi test és a kötőszövet fő összetevője.

Az antioxidánsokkal dúsított folyékony kollagén segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, véd az idő előtti öregedéstől, és egészségesebbé teszi a hajat és a körmöket. A természetes kollagén biztosítja az izületi porcok és a ccsontak optimális működését.

A kollagénszálak a bőr, az inak, a csontok, az ízületek, a körmök, a szaruhártya, a nyirokcsomók és az erek alapvető elemei. Sajnos a korcellák elvesztik a kollagénszálak előállítási és újraépítési képességét.

A kollagén hiánya a szervezetben például: pegyhütt szemhéjak és arcbőr, kettős áll, mély homlokránc, ráncok, körömtörés, gyenge és fénytelen haj, száraz és irritált bőr, ízületi és gerincfájdalom.

A kollagén rendszeres fogyasztása után számíthatunk: az öregedési folyamatok gátlására, természetes bőrfeszességre, az arcfiatalításra, a ráncok megjelenésének csökkentésére, a terhességi csíkok és a narancsbőr láthatóságának csökkentésére, az általános bőrregenerációra és revitalizációra, a haj táplálására, szabályozza a menstruációs ciklusokat, szabályozza a testtömeget, megfiatalítja a bőrt a víz megkötése miatt (a hialuronsav 250-szer több vizet köt meg). Külső és belső használatra.

Az étrendkiegészítés javallott időtartama: 3 hónap

Egy flakon tartalma rendszeres fogyasztás mellett körülbelül 1 hónap időtartamra elegendő, egy felnőtt számára.

Napi ajánlott adag: 25 - 50 ml

Használat: Naponta egyszer 25 ml. Használat előtt mindig rázza fel. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A szervezet megfelelő működésének szempontjából elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód.

Ellenjavallatok: a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység. Terhes és szoptató nők számára a készítmény alkalmazása nem javasolt.

Tárolás: szobahőmérsékleten, gyermekektől elzárva tartandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, maximum 30 napon át. Védje a napsugarak közvetlen hatásától. Tekintettel arra, hogy a DuoLife táplálékkiegészítő egy természetes termék, az íze és állaga az évszak és a gyártáskor felhasznált nyersanyagok függvényében változhat. Az esetleges üledéket természetes összetevőket képezik, amely megszokott jelenségnek számít az ilyen jellegű termékek esetében. Az üledék eltüntetése céljából fogyasztás előtt rázza fel a terméket.

Összetevők:

tengeri kollagén
Tengeri kollagén - nagyon hasonló struktúrával rendelkezik, mint az emberi kollagéné, ez a fő összetevője a porcok és az ízületek számára, kulcs a szövetek regenerálódásához, biztosítja a bőr rugalmasságát és simaságát. Fontos szerepet tölt be a sebgyógyulásban és a szövetek regerenációjában.
hyaluronsav
Hyaluronsav - elősegíti az optimális, a megfelelő viszkozitású ízületi folyadék termelődését, és a bőrsejtek táplálása és regerenálódásának javítása révén optimalizálja a bőr állapotát. Belülről hidratálja a testet, a bőr mély rétegeiben lévő víztartalom növelésével, lelassítja a bőr öregedési folyamatait, elősegíti annak megfelelő működését és rugalmasságát.
acerola

Acerola - nagyon gazdag C-vitaminforrás, amely fokozza a kollagén szintézisét, támogatja az immunrendszert.

chondroitin
Chondroitin - lehetővé teszi az ízületek felszínének regenerálódását, megkönnyíti a kalcium beépítését a csontokba.
glükózamin
Glükózamin - támogatja az osteoarticularis rendszer működését, fokozza az ellenállóképességet túlterhelések esetén.
bambuszrügy
Bambuszrügyek - a szilícium természetes forrása visszaállítja a kollagén szilárdságát és rostok rugalmasságát, hidratálja és kisimítja a bőrt, erősíti a bőrt és a körmöket.
csalán
Csalán - szilícium forrása, elősegíti az anyagcserét, támogatja a bőr és a körmök általános állapotát, fokozza a kollagén szintézisét a szervezetben.
közönséges zsurló
Közönséges zsurló - flavonoidok, kálium és szilícium értékes forrása, mérsékli a haj őszülését, erősíti a bőrt, a hajszálakat és a körmöket. Emellett javítja a kötőszövet és a csontok szilárdságát és rugalmasságát.
mangó
Mango - a vitaminok és antioxidánsok forrása, csökkenti az UV sugárzás negatív hatását a bőrön.

A kollagénről

Rendelje meg most és 20.000.- Ft-ot meghaladó rendelése esetén, mi álljuk a házhozszállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 10 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag - 1 üveg ára:

11.300.-

 

megrendelés